up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Philips Avent

Philips Avent

Allt ( Philips Avent )

Märkesinformation för Philips Avent

Philips Avent är en berömd märke inom barnomsorgsindustrin som sedan över 30 år tillbaka har tillhandahållit föräldrar innovativa och pålitliga produkter för barn. Märket ger föräldrar produkter som hjälper till att vårda barnens välbefinnande och tillväxt, vilket gör uppfostringsupplevelsen mer bekväm. Med sin åtagande till kvalitet och säkerhet är Philips Avent ett märke som föräldrar kan lita på för att tillhandahålla dem de bästa innovativa och pålitliga produkterna för sina små. Dess utbud av flaskor, flaskvärmare, nappar och bröstnappar främjar den naturliga utvecklingen och gör uppfostringsupplevelsen lättare.

En av de mest populära produkterna från Philips Avent är dess utbud av babyflaskor. Philips Avent-flaskor är utformade för att efterlikna den naturliga formen och känslan hos en mammas bröst, vilket gör det lättare för barn att växla mellan amning och flaskmatning. Flaskorna är gjorda av högkvalitativa material och finns i olika storlekar för att passa olika stadier av ett barns utveckling. Den Philips Avent-flaskvärmare är en annan måste för föräldrar. Den är utformad för att värma upp babyflaskor långsamt och jämnt, säkerställande att mjölken är på den perfekta temperaturen för matning. Flaskvärmaren har ett kompakt och slätt utseende, vilket gör det lätt att förvara och använda. Den kan också användas för att värma upp babymatburkar.

Philips Avent-nappar är gjorda av BPA-fria material och finns i olika storlekar och former för att möta ett barns behov. Napparna är utformade för att främja den naturliga munnens utveckling, och de kommer med en säkerhetsring som gör det lätt att ta bort nappen från barnets mun. Philips Avent-bröstnappar är en annan viktig produkt från varumärket. Bröstnapparna är utformade för att efterlikna den naturliga formen och känslan av en mammas bröst, vilket gör det lättare för barn att övergå från amning till flaskmatning. Bröstnapparna finns i olika storlekar och former för att passa olika stadier av ett barns utveckling. De är också gjorda av högkvalitativa material som är fria från skadliga kemikalier, vilket säkerställer att de är säkra att använda för barn.
Philips Avent Natural-flaskan är en annan populär produkt från varumärket. Den naturliga flaskan är utformad för att efterlikna den naturliga formen och känslan av en mammas bröst, vilket gör det lättare för barn att växla mellan amning och flaskmatning. Den naturliga flaskan har också en anti-kolik-system som minskar mängden luft som ett barn förtär, vilket minskar risken för kolik och andra matsmältningsproblem.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga