up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Philips Avent

Philips Avent

Allt ( Philips Avent )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om Philips Avent

Philips Avent er et velrenommert merke innen barneomsorgsindustrien som har gitt foreldre innovative og pålitelige barneprodukter i over 30 år. Merket gir foreldre produkter som hjelper til med å fremme barnas velvære og vekst, og gjør foreldreopplevelsen mer komfortabel. Med sin engasjement for kvalitet og sikkerhet, er Philips Avent et merke som foreldre kan stole på for å gi dem de beste innovative og pålitelige produktene for sine små. Dets utvalg av flaske, flaskevarmere, napp og nippler fremmer den naturlige utviklingen og gjør foreldreopplevelsen enklere.

Et av de mest populære produktene fra Philips Avent er deres utvalg av babyflasker. Philips Avent-flasker er designet for å etterligne den naturlige formen og følelsen av en mors bryst, noe som gjør det enklere for babyer å skifte mellom bryst og flaskemat. Flaskene er laget av høykvalitetsmaterialer og kommer i forskjellige størrelser for å imøtekomme forskjellige stadier av en babys utvikling. Philips Avent-flaskevarmeren er et annet must-have for foreldre. Den er designet for å varme opp babyflasker forsiktig og jevnt, slik at melken har den perfekte temperaturen for å mate. Flaskevarmeren har et kompakt og stilig design, noe som gjør det enkelt å lagre og bruke. Den kan også brukes til å varme opp babymatglass.

Philips Avent-napper er laget av BPA-frie materialer og kommer i forskjellige størrelser og former for å tilfredsstille babyens behov. Nappene er designet for å fremme den naturlige munnlige utviklingen, og de kommer med et sikkerhetsring som gjør det enkelt å fjerne nappen fra babyens munn. Philips Avent-nippler er et annet viktig produkt fra merket. Nipplene er designet for å etterligne den naturlige formen og følelsen av en mors bryst, noe som gjør det enklere for babyer å overgå fra bryst og flaskemat. Nipplene kommer i forskjellige størrelser og former for å imøtekomme forskjellige stadier av en babys utvikling. De er også laget av høykvalitetsmaterialer som er fri for skadelige kjemikalier, noe som sikrer at de er trygge for babyer å bruke.
Philips Avent Natural-flasken er et annet populært produkt fra merket. Den naturlige flasken er designet for å etterligne den naturlige formen og følelsen av en mors bryst, noe som gjør det enklere for babyer å skifte mellom bryst og flaskemat. Den naturlige flasken har også et anti-kolikk-system som reduserer mengden luft som en baby svelger, noe som reduserer risikoen for kolikk og andre fordøyelsesproblemer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk