Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Philips Avent

Om Philips Avent
Philips Avent er et anerkendt mærke i babyplejeindustrien, der i over 30 år har givet forældre innovative og pålidelige babyprodukter. Mærket giver forældre produkter, der hjælper med at pleje deres babys velvære og vækst, hvilket gør forældreoplevelsen mere behagelig. Med sit engagement i kvalitet og sikkerhed er Philips Avent et mærke, som forældre kan stole på til at give dem de bedste innovative og pålidelige produkter til deres små. Dets sortiment af babyflasker, flaskevarmere, sutteflasker og nippler fremmer en naturlig udvikling og gør forældreoplevelsen nemmere.

Et af de mest populære produkter fra Philips Avent er dets sortiment af babyflasker. Philips Avent flasker er designet til at efterligne den naturlige form og følelse af en mors bryst, hvilket gør det lettere for babyer at skifte mellem modermælk og flaskefodring. Flaskerne er lavet af højkvalitetsmaterialer og findes i forskellige størrelser til forskellige stadier af en babys udvikling. Den Philips Avent flaskvarmeren er et andet must-have for forældre. Den er designet til at varme babyflasker op jævnt og forsigtigt, så mælken er på den perfekte temperatur til fodring. Flaskvarmeren har et kompakt og stilrent design, hvilket gør den nem at opbevare og bruge. Den kan også bruges til opvarmning af babymadglas.

Philips Avent sutteflasker er lavet af BPA-frit materiale og findes i forskellige størrelser og former til at imødekomme et babys behov. Sutteflaskerne er designet til at fremme den naturlige mundudvikling, og de leveres med en sikkerhedsring, som gør det let at fjerne sutteflasken fra babyens mund. Philips Avent nippler er et andet vigtigt produkt fra mærket. Nipplerne er designet til at efterligne den naturlige form og følelse af en mors bryst, hvilket gør det lettere for babyer at skifte mellem modermælk og flaskefodring. Nipplerne findes i forskellige størrelser og former til forskellige stadier af en babys udvikling. De er også lavet af højkvalitetsmaterialer, der er fri for skadelige kemikalier, hvilket sikrer, at de er sikre at bruge.
Den Philips Avent Natural-flaske er et andet populært produkt fra mærket. Den naturlige flaske er designet til at efterligne den naturlige form og følelse af en mors bryst, hvilket gør det lettere for babyer at skifte mellem modermælk og flaskefodring. Den naturlige flaske har også et anti-kolik-system, der reducerer mængden af luft, som en baby indtager, hvilket reducerer risikoen for kolik og andre fordøjelsesproblemer.