up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Racketsport Barnebutikk

Racketsport barnebutikk

Finn et bredt utvalg av Racketsport-produkter for barnebutikk. Oppdag de beste tilbudene hos kidinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Racketsport

Merkevarer av Racketsport

Hvordan velge riktig størrelse på en racket for barn?

Hva bør være riktig racketstørrelse å velge for barnet ditt? For å velge riktig racketstørrelse for barnet ditt, må du vurdere disse aspektene;

Badmintonracketer

Størrelsen på badmintonracketer bestemmes av tre forskjellige dimensjoner som lengde, hodestørrelse og grepstørrelse. Utgangspunktet er hvilken lengde du bør velge til barnet ditt. Lengden er den totale størrelsen på racketen målt fra tuppen til bunnen av håndtaket. Området til akkorden er kjent som hodestørrelsen, som måles i kvadrattommer. Grepet er kjent som bredden på håndtaket. Det betyr hvor komfortabelt barnet ditt kan holde og spille racketen.

Baller

Du bør velge tennisballer som er slitesterke og enkle å spille. Ballene må sprette i henhold til dine spilleferdigheter, slik at du kan ha kontroll mens du slår ballen. Når du handler tennisballer for barn, bør du velge langsommere baller. Det finnes trykk og ikke trykkballer på markedet som du kan velge til barna dine. Trykksatte tennisballer har trykkluft inni seg som får dem til å sprette høyt. På den annen side har ikke trykkløse baller trykkluft, så de anses som tregere og ideelle for barn.

Padle racketer

Med et bredt utvalg av design og former på markedet, kan det være en skremmende oppgave å velge riktig paddle tennisracket for barnet ditt. Padelracketer er tilgjengelige i tre forskjellige former, som runde, dråpeformede og diamantformede. Når du velger paddle tennisracketer, bør du også ta hensyn til barnets spillenivå. Husk at en tyngre racket gir mer kraft på skudd, men kan være vanskelig å bruke.

Bordtennisracketer

Racketen består av seks hoveddeler som er et håndtak, en racket, en forehand svamp og gummi, og en backhand svamp og gummi. For å velge riktig racket for barnet ditt, må du ta hensyn til erfaringsnivået for å velge en enkel modell eller en mer komplett racket.

Tennisracketer

Racketer for barn velges basert på deres styrke og høyde. Den enkle tommelfingerregelen for å velge riktig racketlengde er å holde seg rett og holde racketen i hånden, men ikke berøre bakken. I henhold til lengden er tennisracketer delt inn i barneracketer og voksenracketer. Head , Babolat , Softee , Rox og Dunlop er de mest anerkjente produsentene som designer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk