Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

GB

Information för GB
GB är en ledande global varumärke som är fast beslutna att revolutionera barnsäkerhet och mobilitetslösningar. Med en djup hängivenhet till innovation, kvalitet och funktion har GB fått ett gott rykte inom den barnproduktindustrin. Sedan uppstarten har märket drivits av en passion att tillhandahålla föräldrar och omsorgspersoner med moderna, pålitliga och stilfulla produkter som säkerställer säkerheten och komforten hos deras älskade små. GB grundades 2004 som ett joint venture mellan Goodbaby International Holdings Limited och CYBEX GmbH. Båda företagen bidrog med sin expertis och sina resurser för att skapa ett varumärke som skulle redefiniera standarderna för barnsäkerhetsprodukter.
Från början var GBs mission klar - att kombinera tysk ingenjörskonst med de senaste tekniska framstegen, för att säkerställa att föräldrar och deras barn ska kunna njuta av säkra och smidiga reserfarenheter. GB har cementerat sin position som ett ledande varumärke på marknaden för barnprodukter genom att konsekvent leverera innovativa, säkra och stilfulla lösningar för barnsäkerhet och mobilitet. Med en hängivenhet till excellence och ett försvar för att möta de ständigt föränderliga behoven hos föräldrar fortsätter GB att redefiniera gränserna för vad som är möjligt inom barntransport och omsorg.

Redefiniera Barnsäkerhet och Mobilitet med GB

GBs bilbarnstolar är noggrant designade för att erbjuda oöverträffad säkerhet och komfort för spädbarn och små barn på språng. Varje bilbarnstol genomgår omfattande tester för att uppfylla och överträffa globala säkerhetsstandarder. Med avancerade funktioner som energiabsorberande material, sidoskydd och justerbara huvudstöd ger GBs bilbarnstolar lugn och ro för föräldrar samtidigt som de håller deras små passagerare säkra under resan. För att komplettera bilbarnstolarna erbjuder märket ett brett utbud av GBs bilbarnstolsaccessoarer för att förbättra bekvämligheten och funktionaliteten. Dessa accessoarer inkluderar speciellt designade säteskydd, solskydd och förvaringsorganisatorer. Säteskydden skyddar bilbarnstolarna mot spill och fläckar medan solskydden skyddar barnen från skadliga UV-strålar. Dessutom hjälper förvaringsorganisatorerna till att hålla nödvändiga saker ordentligt organiserade under resor, för att ge föräldrar ett problemfritt upplevelse.
GBs barnvagnar förenar en harmonisk blandning av stil och praktiskhet, vilket gör dem till det idealiska valet för moderna föräldrar. Tillverkade med premiummaterial och precisionsteknik erbjuder dessa barnvagnar en mjuk manövrering och enkel fällmekanism, vilket gör dem lätta att transportera och förvara. GBs barnvagnar tillgodoser olika behov, från kompakta och lätta modeller för stadsliv till tåliga, alla terrängvagnar för utomhusäventyr. GB förstår att föräldrar kräver flexibla lösningar för att hantera sina stressiga liv medan de tar hand om sina små. I denna syfte erbjuder märket också ett sortiment av GBs barnvagnstillbehör som passar olika rese-scenarier. Från fästbara kopphållare och snacketter till resväskor och regnskydd, ger dessa tillbehör föräldrar en möjlighet att problemfritt organisera sina saker och hålla sitt barns komfort i åtanke när de reser.