Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Smoby

Om Smoby
"Smoby

Smoby er en anerkjent fransk leketøyprodusent med en rik historie som strekker seg over flere tiår. Grunnlagt i 1924, har selskapet konsekvent fokusert på å skape innovative og høykvalitets leker for barn. Smobys forpliktelse til å tilby trygge, morsomme og pedagogiske lekeopplevelser har gjort det til et pålitelig navn blant foreldre og omsorgspersoner over hele verden.
Smoby har en langvarig forpliktelse til å tilby kvalitet, sikre og engasjerende lekeopplevelser for barn. Med sitt varierte utvalg av produkter, fra lekehus og trehjulssykler til kjøkken og pedagogiske tavler, fortsetter Smoby å inspirere fantasien og legge til rette for utviklingen av viktige livsferdigheter hos barn over hele verden. Med sin dedikasjon til kvalitet og sikkerhet, har Smoby fortjent sin plass som et kjært og pålitelig merke i verden av barns leker.

Skaper Morsomme, Sikre og Pedagogiske Lekeopplevelser for Barn

En av Smobys mest ikoniske produkter er Smoby Lekehuset. Disse fargerike og holdbare lekehusene tilbyr barn en verden av fantasifulle lekemuligheter. Smoby Hagelekehus tar utendørs moroa til neste nivå. Designet for å tåle ulike værforhold, tilbyr disse lekehusene barn en perfekt gjemmested i hagen. De kommer med funksjoner som fungerende dører, vinduer og til og med sklier, noe som gjør utendørs leketid til et spennende eventyr for barn.
For fremadstormende entreprenører og unge butikkere, tilbyr Smoby Supermarked lekesett en engasjerende opplevelse. Disse lekene inkluderer handlekurver, kasser, og hyller fylt med lekematvarer, og oppfordrer barn til å utvikle sin fantasi, sosiale ferdigheter og matematikkferdigheter mens de leker. Smoby tilbyr et omfattende utvalg av leker, inkludert kjøretøyer, dukker og pedagogiske spill, som passer til ulike aldersgrupper og interesser. Smoby leker er designet for å vekke kreativitet, fremme motoriske ferdigheter og fremme læring gjennom lek, noe som gjør dem til et fast innslag i mange hjem.
Smoby trehjulssykler er utviklet med sikkerhet og komfort i tankene. De kommer i ulike størrelser og design, og sikrer en perfekt passform for ulike aldersgrupper. Disse trehjulssyklene gir en trygg og morsom måte for barn å utvikle balanse og koordinasjon mens de har det gøy. Smoby Kjøkken lekesettene er perfekte for unge kokker i utvikling. Disse kjøkkenene har realistiske detaljer, som kokeplater, vasker og kjøkkenredskaper, og lar barn engasjere seg i fantasifulle matlagingsscenarioer. Det fremmer kreativitet, finmotorikk og forståelse for hverdagsaktiviteter.
Smobys samling av pedagogiske tavler inkluderer ulike design som tegnebrett, magnetiske tavler og krittavler. Smoby tavler oppmuntrer barn til å utforske sine kunstneriske evner, øve på skriving og matematikk, og lære på en morsom og interaktiv måte."