up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

ABUS Væganker WCH+9KS/130

ABUS Væganker WCH+9KS/130

ABUS Væganker WCH+9KS/130

plus
ABUS

ABUS Væganker WCH+9KS/130

Produktbeskrivelse ABUS Væganker WCH+9KS/130

Den stabile montering af et væganker i murværket i dit hus eller garage giver sikkerhed for dine cykler. WCH vægkædeankeret integrerer pænt anker og kæde i et højsikkerhedssystem, mere sikkert, mere omkostningseffektivt og lettere at håndtere. Du kan få lavet nøgler med den samme nøglekode som din eksisterende XPlus nøglekode efter anmodning. Kæderne fås i forskellige længder og tykkelser. På denne måde kan du finde den rigtige kæde til dine behov. Og når din cykelsamling vokser, kan du endda kæde flere ankre sammen.


Teknologi:

Væganker med integreret kæde
Hærdet stålhus for høj modstand
Vægankeret er solidt forankret i væggen med højsikkerheds specialdyvler og giver dermed et ekstremt højt niveau af tyveribeskyttelse
Sikkerhedsdyvlerne er inkluderet i leveringsomfanget
Kun egnet til vægmontering
Kæden og huset er lavet af specialhærdet stål
Tekstilbelægning for at beskytte mod lakskader
Kæderne fås i forskellige længder
Flere vægankre kan spændes sammen
ABUS XPlus cylinder for den største beskyttelse mod manipulation, som f.eksABUS Væganker WCH+9KS/130 findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en ABUS Væganker WCH+9KS/130 fra vores store online motorcykel lager motardinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos motardinn er der pris garanti på alt motorcykel udstyr fra ABUS.

Funktioner ABUS Væganker WCH+9KS/130

Lukkesystem
Nøgler
Farve
Sort
Hængelåse
Padlock Chain

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up