up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Arai Åben Ansigtshjelm SZ Ram X Tend

plus
Arai

Arai Åben Ansigtshjelm SZ Ram X Tend

Produktbeskrivelse Arai Åben Ansigtshjelm SZ Ram X Tend

SZ RAM X er et ikon blandt seriøse turnere, daglige pendlere og motorcykelfagfolk på grund af dens uovertrufne komfort og pasform.

Den nye X-version tilbyder nu den samme diffuser som brugt på vores RX 7V topmodel for endnu bedre ventilation.

Sammen med 9 hullers topventilation og det nye Eco Pure indre foringsmateriale skal SZ RAM X være toppen af åbent hjelmteknologi.

Funktioner:

Diffuser Type 12:

Nye diffusorer af type 12 er 20 mm længere og rettet for forbedret aerodynamik, og arbejder sammen med Air Wing for at forbedre stabiliteten.

Sammenlignet med de foregående diffusorer af typen 10 er effektiviteten af indtagsscooperne i de nye type 12 diffusorer steget med.

19%.

De nye luftindtagsåbninger har ikke kun mere justerbarhed med tre positioner, lukkede, halvåbne og helt åbne, men hjælper også med.

forbedre tætning, der reducerer vindstøj og vandindtrængning.

Eco Pure Liner:

Det fuldt aftagelige indvendige foringssystem er blevet forbedret med nyt Eco Pure-materiale, som hjælper med at opretholde neutrale syreindhold tæt på menneskets hud og antibakterielt forbrug.

Med henblik på en blødere, dybere og endnu mere behagelig pasform udviklede vi et nyt blødere foringsrammer.

Den nye foring har også justerbar tempelpolstring, der giver mulighed for en tilpasset pasform.

Udskifteligt interiør:

Komplet aftageligt interiør, der kan rengøres med mild sæbe og lunkent vand, skylles godt og lad det tørre i en dag, aldrig i direkte sollys eller i nærheden af en komfur.

Forskellige størrelsesstykkelser er tilgængelige for at passe til dem i mellem størrelser for en tilpasset pasform for hver rytter.

IC Duct5:

Den nye IC Duct5 giver 11% mere luftstrøm end den foregående Delta Duct5.

Den nye større switch gør åbning og lukning lettere.

Det.

den nye IC-kanal 5 har tre positioner, lukket, halvåben og helt åben for at justere luftstrømmen og forhindre vandindtrængning, når den er helt lukket.
Gennemfør din bestilling af Arai Åben Ansigtshjelm SZ Ram X Tend, med vores Hjelme udvalg og Jet varer. Kig igennem de andre motorcykel kategorier, Hos motardinn, er vi specialister i motorcykel udstyr, du kan også finde Jet udstyr, til de bedste priser hos motardinn!

Funktioner Arai Åben Ansigtshjelm SZ Ram X Tend

Lukkesystem
Mikrometisk justeringspænde
Farve
Hvid
Anbefalet brug
Urban
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up