up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Arai Fuld Ansigtshjelm RX-7V Evo

Arai Fuld Ansigtshjelm RX-7V Evo

plus
Arai

Arai Fuld Ansigtshjelm RX-7V Evo

Produktbeskrivelse Arai Fuld Ansigtshjelm RX-7V Evo

Ydre skal: PB SNC2:
Super Fiber og andre specielle syntetiske fibre, med fremragende trækstyrke og fleksibilitetsegenskaber, udviklet til F 1 hjelm, er samlet og limet af Arai-eksperter for at skabe en stærkere og lettere skal.

Diffuser type 12:
20 mm længere, sammenlignet med den tidligere model, er deres effektivitet øget med 19%. Ny Air Wing for at forbedre stabiliteten. Justerbar: 3 positioner; lukket, halvåbent og åbent, men hjælper også med at forbedre tætningen, der mindsker vindstøj og vandindtrængning.

Eco Pure Liner:
Det fuldt aftagelige indvendige linersystem er blevet forbedret med nyt Eco Pure antibakterielt materiale, som hjælper med at opretholde neutrale surhedsniveauer tæt på menneskelig hud. Blødere og dybere ny liner for stor komfort. Justerbar polstring i brillestenene, der gør det muligt at tilpasse pasformen.

VAS V MV Shield:
VAS MAX Vision skjold, meget stødsikker, leveres i klar version for bedre synlighed på alle årstider. Leveres som standard med Clear anti-dug Pinlock-indsats til montering efter behov.


Stærkere skal, avanceret af de nyeste teknologier:

IC-kanal 5:
Den nye IC Duct5 giver 11 % mere luftstrøm end den tidligere Delta Duct5. Den nye biggerswitch gør åbning og lukning nemmere. Den nye IC-kanal 5 har tre positioner; lukket, halvåben og helt åben for at justere luftstrømmen og forhindre vandindtrængning, når den er helt lukket.

Luftkanal:
Forbedret luftudblæsning fra øjenåbningsområdet, trukket gennem dedikeret luftkanal til sidehætte 6, hvilket forbedrer effektiviteten og reducerer støj.

Hagebetræk:
Gardinet blokerer samtidig luftindtrængning fra turbulent luft nedenunder og øger undertrykket for at forbedre den indre luftudsugning og reducere støj.

Fuld support interiør:
FCS kindpude med fordybning i ørelomme til højttalere og 5 mm lag for ekstra plads, hvis det er nødvendigt. Større plads i mundområdet for en mere åben følelse. Ny nødudløsningsflig placeret for enden af udløserremmen for lettere adgang for redningspersonale. Forbedret komfort ydeevne med bedre pasform, samtidig med at det er nemmere at tage på og af.

Vi er glade for at kunne introducere RX 7V EVO, den anden model i vores kollektion, der er ECE R22 06-certificeret. RX 7V EVO er en videreudvikling af den nuværende RX 7V.

RX 7V EVO:
Arai er altid foran spillet ved at bygge hjelme, der er lavet til at gå længere end det, der kræves af hjelmsikkerhedsstandarder. Arai er derfor i stand til hurtigt at tilpasse sig eventuelle ændringer i reglerne uden at skulle gå på kompromis med beskyttelsesniveauet. Dette betyder, at RX 7V EVO vil blive certificeret i henhold til den nye og mere stringente ECE R22 06-forordning, mens den forbliver tro mod kerneværdierne i Arai of Rounder, Smoother og
Stærkere for optimal Glancing Off-ydelse.

Hvorfor EVO?
På grund af overgangen til ECE R22 06 bliver den nye RX 7V EVO ikke SNELL-certificeret, hvilket betyder, at vi var nødt til at ændre modelnavnet en smule. Vi har besluttet, at RX 7V EVO skal markere overgangen til ECE R22 06 og overholde SNELL-reglerne, der bestemmer, at det samme modelnavn ikke kan bruges til både SNELL og enhver anden homologering (det skal være forskelligt med mindst tre tegn) .


Funktioner og ændringer:

RX 7V EVO er en videreudvikling af RX 7V. Udover ændringen af homologering har den flere funktioner og ændringer:
Kindpuder i anden stil med krog bagpå (ligner Quantic & Profile V)
Sideluftkanalerne er flyttet til bagsiden af kindpuden
Yderskal størrelse XL er en størrelse større (86 > 88)

RX 7V EVO repræsenterer toppen af Arai's viden, erfaring og knowhow inden for hjelmteknologi. Med en PB SNC² ydre skal, det revolutionerende VAS ("Variable Axis System") visirsystem og et betydeligt øget glattere område omkring stængerne, tilbyder RX 7V EVO det nye benchmark i premium hjelmsegmentet. Fra den antimikrobielle materialeforing med en endnu slankere ramme, til kanalerne, forbedret diffusor og de integrerede luftkanaler, hver del viser den opmærksomhed på detaljer, der er så typisk for Arai. Arai har hele tiden forbedret "kig af" ydeevnen ved at lære af virkelige scenarier. Takket være den stærkere og glattere skal og VAS er RX 7V EVO tættere på den ideelle hjelmform end nogensinde før. Med VAS sænkes visirets monteringsposition 24 mm i jagten på den ideelle glattere form, der øger evnen til at se energi. Som følge heraf har dette gjort det muligt for skallen at være helt glat over testlinjen i Snell-standarden.

PB SNC2 Shell: Super Fiber og andre specielle syntetiske fibre, med fremragende trækstyrke og fleksibilitetsegenskaber, udviklet af ARAI.
Diffuser Type 12: Nye Type 12 diffusorer er 20 mm længere og rettede for forbedret aerodynamik, og arbejder sammen med Air Wing for at forbedre stabiliteten. Sammenlignet med de tidligere Type 10 diffusorer er effektiviteten af indsugningsscoops på de nye Type 12 diffusorer steget med 19 %. De nye luftindtag har ikke kun mere justerbarhed med tre positioner; lukket, halvåbent og helt åbent, men hjælper også med at forbedre tætningen, der mindsker vindstøj og vandindtrængning.

Eco Pure Liner: Det fuldt aftagelige indvendige linersystem er blevet forbedret med nyt Eco Pure-materiale, som hjælper med at opretholde neutrale surhedsniveauer tæt på menneskelig hud og antibakterielt forbrug.
VAS V MV Shield: VAS MAX Vision Shield er standard for at give bedre udsyn på alle årstider og til alle typer kørsel. Leveres som standard med Clear anti-dug Pinlock-indsats til montering efter behov.
Vaskbar indvendig
Dobbelt D ring enhedPå tilbud nu, Arai Fuld Ansigtshjelm RX-7V Evo til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos motardinn, Kan du finde udstyr til Hjelme, extra mange Integral. Vi har mange forskellige Integral, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Arai Fuld Ansigtshjelm RX-7V Evo

Lukkesystem
Dobbelt spænde eller
Vægt
1301-1400 gr
Farve
Søvfarvet
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up