up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Belstaff Jakke Trialmaster Pro

plus
Belstaff

Belstaff Jakke Trialmaster Pro

Produktbeskrivelse Belstaff Jakke Trialmaster Pro

Siden 1948 har Trialmaster forblev den endelige Belstaff jakke. For at fejre 70 års fødselsdag har vi opdateret designet og givet det en mere strømlinet pasform, men den 6oz vejrbestandige voksede bomuld, mandarin krave og fire lommedesign med sin karakteristiske skråning holder kernen i den originale robuste praktiske udførelse med stil. Udformet med præcision for at beskytte på selv de mest testede rejser, er testmesterens voksede finish vandafvisende, men åndbar, med fløjlbeklædning på kraven, manchetter og bagkroge, der tilføjer luksuriøs komfort.

Er du på udkig Belstaff Jakke Trialmaster Pro? Hos motardinn finder du altid Jakker, fra de bedste mærker, det kunne være fra Belstaff, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra motorcykel butikken.

Funktioner Belstaff Jakke Trialmaster Pro

Hætte
Without hood
Lukkeanordninger
Knapper
Farve
Sort
Anbefalet brug
Urban
Lynlås længde
Uden lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Rigtig fin jakke

-

Rigtig fin jakke med god pasform og smukke finish. Jeg anbefaler at læse målene omhyggeligt for at bestille den korrekte størrelse. Lille flad, kraven lukker ikke med en tyk nakkevarmer, synd. Jeg har lige købt det, jeg prøvede det i oktober midt i sæsonen, og det er varmt. Jeg venter på at se om vinteren.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up