up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Dametøj

Kasketter og Hatte - Produkttype: Låg

()
load

Må jeg have en kasket på, mens jeg kører på motorcykel?

Balaclava

En balaclava til motorcykelkørsel er en type hovedbeklædning, der dækker hovedet, halsen og ansigtet og efterlader kun øjnene og nogle gange munden blottet. Den er designet til at give beskyttelse mod vind, kulde og snavs, mens du kører på motorcykel, samt at øge komforten og sikkerheden.
En balaclava passer typisk tæt over hovedet og kan være lavet af en række forskellige materialer, herunder bomuld, uld og syntetiske stoffer som polyester og spandex. Nogle balaclavaer har også ventilationspaneler for at hjælpe med at regulere temperatur og fugtopbygning, mens andre kan have yderligere funktioner såsom indbyggede øreklapper eller en hagebeskytter for ekstra beskyttelse.

Vinterhue

En vinterhue til motorcykelkørsel er en type hovedbeklædning designet til at give varme og beskyttelse mod kulden, mens du kører i koldere vejrforhold. Disse kasketter er typisk lavet af tykke, isolerende materialer som uld eller fleece for at hjælpe med at holde rytterens hoved og ører varme.
Vinterhuer til motorcykelkørsel kan også have yderligere designelementer for at forbedre komfort og funktionalitet.
Du kan købe vinterhuer fra disse mærker: Alpinestars , Akrapovic , Dainese , Klim , og RST .

Strapback hætte

En strapback kasket til motorcykling er en type kasket, der har en justerbar strop eller spænde på bagsiden af kasketten. Dette gør det muligt for rytteren at justere pasformen af hætten til deres hovedstørrelse, hvilket sikrer en behagelig og sikker pasform under ridning.
Strapback hætter til motorcykler er typisk lavet af holdbare materialer såsom læder, bomuld eller polyester og kan have yderligere funktioner såsom ventilationspaneler for at hjælpe med at regulere temperatur og fugtopbygning. De kan også have en buet rand eller visir for at hjælpe med at beskytte rytterens øjne mod sol eller regn.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk