up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Ecoflow MC4 To XT60 Solar Cable 3.5 m

plus
Ecoflow

Ecoflow MC4 To XT60 Solar Cable 3.5 m

Produktbeskrivelse Ecoflow MC4 To XT60 Solar Cable 3.5 m

EcoFlow MC4 til XT60-kablet (3,5 m) giver dig mulighed for at forbinde et bærbart EcoFlow-kraftværk (DELTA / RIVER 600-serien) til et solpanel med en standard MC4-udgang.

Højdepunkter:

Tilslut et solpanel til et EcoFlow-kraftværk for ren, effektiv og pålidelig strøm, uanset hvor du går.

Inde i kassen:

3,5 m EcoFlow MC4 til XT60 solkabel × 1

Specifikationer:

Kabeltype: MC4 til XT60 solkabel
Længde: 3,5m


Hvis du vil lære mere omkring Ecoflow MC4 To XT60 Solar Cable 3.5 m, eller andre varer fra Ecoflow i Elektronik kategorien af motardinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine motorcykel aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Batterier og opladere kollektioner, du kan vælge motorcykel fra Ecoflow, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Ecoflow MC4 To XT60 Solar Cable 3.5 m

Farve
Sort
Underkategorier
Strøm
Produkttype
Kabler

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up