up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Global lock Disklås Classic

plus
Global lock

Global Lock Disklås Classic

Produktbeskrivelse Global lock Disklås Classic

Stål skivebremse.

Stift 10 mm.

Udstyret med støvbeskyttelseslås.

Udstyret med 2 nøgler.

Med styretaske.
Du kan også finde Global lock Disklås Classic i vores Vedligeholdelse kategori, fra din online motorcykel butik, eller hvad med Låse. Vi har også mange andre ting fra Global lock, hos motardinn, har vi et kæmpe udvalg af motorcykel varer, som måske er noget for dig. Global lock er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre motorcykel, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Global lock Disklås Classic

Lukkesystem
Nøgler
Farve
Gul
Hængelåse
Disc Padlock

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up