up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Momo design Åben Ansigtshjelm FGTR Spædbarn

plus
Momo design

Momo Design Åben Ansigtshjelm FGTR Spædbarn

Produktbeskrivelse Momo design Åben Ansigtshjelm FGTR Spædbarn

FGTR BABY er demi-jet dedikeret til babykunderne. Den er inspireret af ikonisk FGTR-model og er en hjelm til alle juniorkørere.

ABS demi jet shell. Metalsskruer. Klar anti-ridvisir (UV400). Indvendig polstring med højt svedeabsorberende mesh-stof. Silverionbehandling for en effektiv statisk virkning af bakterier. Bånd med mikrometrisk spænde.Junior størrelser:

XS 50cm S 51cm M 52cm L 53cm


Hvis du skal bruge nye Momo design Åben Ansigtshjelm FGTR Spædbarn, har vi dem her til den bedste pris. motardinn har det og andre top kvalitets varer som motorcykel. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de motorcykel, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner Momo design Åben Ansigtshjelm FGTR Spædbarn

Lukkesystem
Hurtigudløser
Farve
Rosa
Anbefalet brug
Urban
Alder
Junior

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Fremragende

-

Fremragende produkt og service ankom inden deadline, super pålidelig og kompatibel.

Barn momo

-

Perfekt. Skrogstykke og perfekt forsendelse

-

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up