up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Montane Slip Boxer Dart

plus
Montane

Montane Slip Boxer Dart

Produktbeskrivelse Montane Slip Boxer Dart

Dart -bokserne er klassiske, alle sæsoner, alle mountainboksere. Det 100% genbrugte Apex Eco -stof balancerer perfekt varme, væge og åndbarhed og er færdig med Polygiene® permanent lugtkontrol til friskhed i flere dage.


Funktion:

Baselayer Fit
Blødt elastisk linning
Flueåbning
Lavprofil flatlockede sømme


Specifikationer:

Vægt: 65g

Konstruktion:
Opdater Apex Eco 100% genanvendt polyester
Polygiene® Permanent lugtbekæmpelse
Op til 20+ stof
Leder du efter gode kvalitets Undertøj, så vil vores udvalg i Undertøj, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Montane Slip Boxer Dart, til kun 26.30728 $ og på lager. motardinn er det bedste sted at købe motorcykel udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Montane Slip Boxer Dart, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Montane Slip Boxer Dart

Længde
Kort
Farve
Sort
Funktioner
Stretch
Produkttype
Boxers

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up