up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Polisport Knæ/Skinneben Vagte Devil

plus
Polisport

Polisport Knæ/Skinneben Vagte Devil

Produktbeskrivelse Polisport Knæ/Skinneben Vagte Devil

Devil er en knæ- og albue beskyttelse, der giver rytteren den perfekte beskyttelse og komfort.

Rotationspunktet på knæbeskyttelsen giver også ergonomien og den nødvendige bevægelsesfrihed.


Er du vild med Polisport Knæ/Skinneben Vagte Devil? Er du på udkig efter en online specialist i motorcykel udstyr?, Kig hos motardinn. der er autoriseret Polisport forhandler, alle vores motorcykel varer, er dækket af fabriksgaranti fra Polisport. Vælg en Beskyttelser kategori og find alle de mulige Beskyttelser varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Polisport Knæ/Skinneben Vagte Devil

lysposition
Knæ
Farve
Sort
Produkttype
Knæ-skinneben beskyttere

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Komfortabel

-

Beskytteren er meget behagelig. Jeg har Sixs Long2 Black Carbon sokker under beskyttelsen, så du ikke føler det under brug. Metalhængslet er godt og fladt fra begge ender. Velcroen er også af god kvalitet.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up