up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Shad Top Sag TR37 Terra

Shad Top Sag TR37 Terra

Shad Top Sag TR37 Terra

Shad Top Sag TR37 Terra

Shad Top Sag TR37 Terra

Shad Top Sag TR37 Terra

Shad Top Sag TR37 Terra

Shad Top Sag TR37 Terra

Shad Top Sag TR37 Terra

Shad Top Sag TR37 Terra

Shad Top Sag TR37 Terra

Shad Top Sag TR37 Terra

plus
Shad

Shad Top Sag TR37 Terra

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Shad Top Sag TR37 Terra

TR37 topkassen er designet, konstrueret og lavet 100% i Barcelona. Fremstillet af hærdet aluminium, en stærkere og lettere type aluminium, som tillader et reduceret tværsnit på 1,2 mm for at opnå en minimumsvægt med maksimal modstand. TERRA BLACK EDITION er afsluttet med ridsefast pulverlakeret maling. Inkluderer det patenterede (afventede) "TERRA Lock System".

100% designet og lavet i Barcelona.
Aerodynamisk og integreret strukturelt design lavet i hærdet aluminiumslegering.
"TERRA Lock System" (patentanmeldt): AISI 304 rustfrit stål af industriel kvalitet, der inkluderer den integrerede lås og et udtrækkeligt bærehåndtag.
Fremstillet af et bæredygtigt aluminium, der klinger i stedet for svejsning og grøn energi.
Kroge til ekstra last: AISI 304 rustfrit stål.
Vandtæt: Dobbelt tætningsramme beskytter det indvendige rum mod ugunstigt vejr.
Indvendigt tæppe: Reducerer bevægelsen af genstande indeni.
Forstærkede hængsler: Rustfrit stål AISI 304.
Premium nøgler og låsecylinder: Reducerer risikoen for tyveri og med et antistøvdæksel.

TR37 topkassen er designet, konstrueret og lavet 100% i Barcelona. Fremstillet af hærdet aluminiumslegering, en stærkere og lettere type aluminium, som tillader et reduceret tværsnit på 1,2 mm for at opnå en minimumsvægt med maksimal modstand. TERRA BLACK EDITION er afsluttet med ridsefast pulverlakeret maling. AISI 304 rustfrit stål hængsler.

Indeholder det patenterede (afventede) "TERRA Lock System". Med en AISI 304 industriel rustfri stålstruktur og inkluderer mekanisme og et udtrækkeligt bærehåndtag. Nøgleinnovationen er inkorporeringen af den integrerede mekanisme og håndtaget i kuffertens hovedstruktur, hvilket skaber en ren overflade designet til at øge sikkerheden, mekanismen forbedrer også ergonomien, mens kufferterne bæres væk fra cyklen. Denne patenterede mekanisme og håndtag er multifunktionel: Den gør det muligt at åbne, fjerne og transportere etuiet.

Nøglerne og låsecylinderen på TR37 er den nye premium version fra SHAD, med et system der mindsker risikoen for tyveri. Og et dæksel, der forhindrer støv i at trænge ind.

Beskyttelse af dit udstyr mod ugunstige vejrforhold takket være kuffertens vandtæthed og dens indvendige skumbase reducerer bevægelsen af lasten indeni.
Kræver installation af en SHAD Top Master og en monteringsplade (medfølger ikke). Der er tre muligheder for monteringsplader: SHAD standardplade (D1B481PA – ny fra 2021), den nye aluminiums monteringsplade (D1BTRPA) eller den nye sorte aluminiums monteringsplade
(D1BTRPA2). Mere information om "Sådan køber du dine Terra sager".

Låsecylindrene er let udskiftelige; på mindre end 5 minutter kan du forene top- og sidetasker til brug med én nøgle. Tredje cylinder til topkassen er inkluderet i højre sidekasse. Mere information i Support.

Tilbehør (ikke inkluderet): Todelt ryglæn (D0RI75) og udvidelig indertaske (X0IB47)Shad Top Sag TR37 Terra har officiel fabriksgaranti fra Shad. Som en official Shad forhandler, alle motorcykel produkter, har to års fabriksgaranti. Hos motardinn, vælger vi kun kvalitets Baggage produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Sager der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Shad Top Sag TR37 Terra

lysposition
Bagved
Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up