up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Shad Venstre Side Sag TR47 Terra

Shad Venstre Side Sag TR47 Terra

Shad Venstre Side Sag TR47 Terra

Shad Venstre Side Sag TR47 Terra

Shad Venstre Side Sag TR47 Terra

Shad Venstre Side Sag TR47 Terra

Shad Venstre Side Sag TR47 Terra

Shad Venstre Side Sag TR47 Terra

Shad Venstre Side Sag TR47 Terra

Shad Venstre Side Sag TR47 Terra

plus
Shad

Shad Venstre Side Sag TR47 Terra

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Shad Venstre Side Sag TR47 Terra

TR47L sidecase er designet, konstrueret og lavet 100% i Barcelona med kapacitet til en hjelm (Trail) eller 2 hjelme (Flip up og jet). Fremstillet af hærdet aluminiumslegering, en stærkere og lettere type aluminium, som tillader et reduceret tværsnit på 1,2 mm for at opnå en minimumsvægt med maksimal modstand. TERRA BLACK EDITION er afsluttet med ridsefast pulverlakeret maling. Indeholder det patenterede (afventede) "TERRA Lock System".

100% designet og lavet i Barcelona.
Kapacitet til én hjelm (Trail) eller 2 hjelme (Flip op og jet).
Aerodynamisk og integreret strukturelt design lavet i hærdet aluminiumslegering.
"TERRA Lock System" (patentanmeldt): AISI 304 rustfrit stål af industriel kvalitet, der inkluderer den integrerede lås og et udtrækkeligt bærehåndtag.
Fremstillet af et bæredygtigt aluminium, der klinger i stedet for svejsning og grøn energi.
Vandtæt: Dobbelt tætningsramme beskytter det indvendige rum mod ugunstigt vejr.
Sideåbning: Stor kapacitet og plads.
Indvendig bakke til at organisere lasten og forhindre gear i at falde ud, når den åbnes.
Forstærkede hængsler: Rustfrit stål AISI 304.
Ekstern ABS-kassebeskytter for ekstra beskyttelse.
Premium nøgler og låsecylinder: Reducerer risikoen for tyveri og med et antistøvdæksel. (Nøgler og cylinder medfølger kun i højre kuffert).

TR47L sidecase er designet, konstrueret og lavet 100% i Barcelona med kapacitet til en hjelm (Trail) eller 2 hjelme (Flip up og jet). Fremstillet af hærdet aluminiumslegering, en stærkere og lettere type aluminium, som tillader et reduceret tværsnit på 1,2 mm for at opnå en minimumsvægt med maksimal modstand. TERRA BLACK EDITION er afsluttet med ridsefast pulverlakeret maling. AISI 304 rustfrit stål hængsler og pløkker, så du kan sætte kabinettet på jorden, uden at det vælter, og ABS-kassebeskyttere til at beskytte mod stød.

Indeholder det patenterede (afventede) "TERRA Lock System". Med en AISI 304 industriel rustfri stålstruktur og inkluderer mekanisme og et udtrækkeligt bærehåndtag. Nøgleinnovationen er inkorporeringen af den integrerede mekanisme og håndtaget i kuffertens hovedstruktur, hvilket skaber en ren overflade designet til at øge sikkerheden, mekanismen forbedrer også ergonomien, mens kufferterne bæres væk fra cyklen. Denne patenterede mekanisme og håndtag er multifunktionel: Den gør det muligt at åbne, fjerne og transportere etuiet.

Nøglerne og låsecylinderen på TR47 er den nye premium version fra SHAD, med et system der mindsker risikoen for tyveri. Og et dæksel, der forhindrer støv i at trænge ind. (Nøgler og cylinder medfølger kun i højre kuffert).
Beskyttelse af dit udstyr mod ugunstige vejrforhold takket være kuffertens vandtæthed.

Sideåbning: perfekt til "pakning", med stor kapacitet og plads, og en indvendig bakke, der giver dig mulighed for at holde dine ejendele, holde dem ryddelige og forhindre dem i at falde ud, når du åbner kufferten.

Terra sidetasker er designet til at blive fastgjort til motorcyklen gennem det nye 4P System. Det er en struktur i rustfrit stål, der er dækket med metallisk maling med høj hårdhed. Takket være dens 20 mm diameter, den tykkeste på markedet, giver den maksimal styrke og modstand og er også forstærket med en tværstang til de mest ekstreme ture. Mere information i Sådan køber du dine Terra sager.

Låsecylindrene er let udskiftelige; på mindre end 5 minutter kan du forene top- og sidetasker til brug med én nøgle. Tredje cylinder medfølger til topkassen i højre sidekasse. Mere information i Support.

Tilbehør (medfølger ikke): Ekspanderbar indertaske (X0IB47). Indvendig mesh (X0TR01)Hvis du er på udkig efter Shad Venstre Side Sag TR47 Terra, er heldet med dig. I vores motorcykel butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal motardinn butik. Skynd dig, bestil dine Baggage med det samme. motardinn tilbyder et kæmpe udvalg i Sager, til alt slags sport. Vores Sager er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Shad Venstre Side Sag TR47 Terra

lysposition
Side
Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up