up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Verkopersinformatie

Verkocht en verzonden door

Bestelling geretourneerd

360

Arai Tour X4 Volledige Gezicht Helm

Arai Tour X4 Volledige Gezicht Helm

plus
Arai

Arai Tour X4 Volledige Gezicht Helm

Product beschrijving Arai Tour X4 Volledige Gezicht Helm

De Tour X 4 moet een van de meest veelzijdige helmen ooit zijn: avontuur, grand touring of offroad, en zonder de top ziet het er ook goed uit op een naked bike! Ongeacht de rijomstandigheden, de Tour X 4 is er klaar voor. Kan zonder vizier worden gebruikt met bril, zonder klep maar met vizier, op elke manier die bij u past.


Kenmerken:

Tour X4: Ventilatie:
Eenvoudig te reinigen diffusers creëren aan de achterzijde een sterk vent-vacuüm. Dubbele inlaat voor meer luchtstroom en lager geluidsniveau. Onder piekluchtinlaat verzamelt en leidt koele lucht in de helm. Afsluitbare kinopening regelt de luchtstroom naar de kin. Kinklep aan de binnenkant voorkomt dat er vuil in de helm komt tijdens het rijden. Wenkbrauwventilatie, ventilatieopeningen aan de onderkant en uitlaat van nekrol.

Buitenste schaalconstructie: Complex vezellaminaat (CFL):
Complex Fiber Laminate (CFL) maakt gebruik van speciale vezellagen die zijn gebonden door unieke harsen die door Arai zijn geformuleerd, waardoor een extreem hoge vezel-tot-lage harsverhouding ontstaat. Deze zorgvuldig beheerde constructie levert sterkte, structurele integriteit en stootflexibiliteit waardoor de afgeronde buitenschaal zijn belangrijkste taak kan uitoefenen: de stootenergie afleiden, absorberen en verspreiden over een zo breed mogelijk gebied.

Voorventilatie: dubbele inlaat:
Ontworpen voor een grotere luchtstroom en een lager geluidsniveau, waardoor frisse, koele lucht naar binnen wordt geleid.

Ventilatie aan de voorzijde: Brow-ventilatieopeningen:
Frisse lucht kan rechtstreeks in het voorhoofdgebied komen zonder dat er gaten in dit kritieke deel van de schaal en de schokabsorberende voering nodig zijn. Bij specifieke modellen wordt de ventilatie uitgebreid tot het slaapgedeelte.

Voorventilatie: kinopening in drie standen:
Kinopening met drie standen helpt bij het ontwasemen van het vizier en biedt frisse, koele lucht aan de berijder.

Ventilatie voorzijde: Binnenste kin (bar) ventilatiesluiter:
Open en sluit de ventilatieopeningen van de kinbeugel van binnenuit om te voorkomen dat er vuil in de helm komt onder stoffige rijomstandigheden.

Ventilatie achteraan: Nekuitlaatopening:
Om de afzuiging van warme lucht uit het interieur te verbeteren Verhoogt het ventilatie-effect aan de onderkant van de helm.

Ventilatie achteraan: verwijderbare diffuser:
Creëert een enorme hoeveelheid venturi-vacuüm aan de achterkant. Kan gemakkelijk worden verwijderd (voor reiniging) of vervangen.

Ventilatie achteraan: zijuitlaten:
Produceer lage druk achter de ventilatie aan de achterkant voor een betere afzuiging van hete lucht. Geïntegreerd in de schaal voor betere aerodynamica, windgeruis verminderen en bufferen op snelheid voorkomen. Binnenin helpt een kleine schuimdam om overmatig geluid te absorberen en te verminderen zonder de ventilatieprestaties te verminderen.

Aerodynamica: Trek de kinspoiler naar beneden:
Helpt windgeruis te minimaliseren en helpt ook bij het afzuigen van hete lucht uit het gezichtsveld. Biedt extra afbuiging van wegresten weg van de nek. Afhankelijk van het model is de Chin Spoiler intrekbaar.

Vizier: Pinlock-binnenvizier:
Voorkomt effectief beslaan en beslaan van het vizier, zelfs onder extreem natte en vochtige omstandigheden. Kan gemakkelijk worden schoongemaakt en veranderd.

Interieur: Dry Cool® voering:
Arai's Dry Cool®-materiaal brengt warmte en vocht snel en efficiënt weg van de berijder.

Interieur: vervangbare wangkussens / oorschelpen:
Wangkussens / oorschelpen kunnen gemakkelijk worden verwijderd. Alle onderdelen (al dan niet vervangbaar) kunnen worden schoongemaakt met lauw water en milde zeep. Spoel goed af na het schoonmaken en droog nooit in direct zonlicht of in de buurt van een warmtebron. Interieuronderdelen in verschillende groottediktes zijn beschikbaar voor een pasvorm op maat voor elke rijder.

Interieur: vervangbaar interieur:
Het complete interieur is eenvoudig te verwijderen. Alle onderdelen (al dan niet vervangbaar) kunnen worden schoongemaakt met lauw water en milde zeep. Spoel goed af na het schoonmaken en droog nooit in direct zonlicht of in de buurt van een warmtebron. Interieuronderdelen in verschillende groottediktes zijn beschikbaar voor een pasvorm op maat voor elke rijder.

Interieur: verwisselbare kinbandhoezen:
Alle onderdelen (al dan niet vervangbaar) kunnen worden schoongemaakt met lauw water en milde zeep. Spoel goed af na het schoonmaken en droog nooit in direct zonlicht of in de buurt van een warmtebron. Interieuronderdelen in verschillende groottediktes zijn beschikbaar voor een pasvorm op maat voor elke rijder.

Interieur: Facial Contour System (FCS):
Om een nog betere aansluitende pasvorm te bieden en het comfort van de onderkaak te verbeteren, werkt het Facial Contour System (FCS) met een schuimveerondersteuning in het wangkussen dat samendrukt en terugkaatst en de nodige ondersteuning biedt zonder overmatige druk.

Binnenkant: 5 mm '' Peel Away '' oorschelpen / wangkussens:
De wangkussens bieden nog meer mogelijkheden om de perfecte pasvorm en comfort te creëren en zijn nu voorzien van een 5 mm verwijderbare laag voor extra ruimte indien nodig.

Binnenkant: 5 mm '' Peel Away '' Tempelblok:
De afpelbare kronen van de tempel van Arai geven indien nodig de optie van 5 mm meer binnenbreedte *.

Comfort: Emergency Release System (ERS):
Biedt gemakkelijker toegang tot een gewonde rijder. Door aan de oranje lipjes in de kussentjes te trekken, schuiven de wangkussens naar buiten. Maakt het verwijderen van een helm gemakkelijker voor getraind medisch personeel en reddingswerkers. Het risico op extra letsel minimaliseren.

Goedkeuring: ECE 22 05:
Internationaal de meest voorkomende helmcertificering, vereist door meer dan 50 landen wereldwijd.

Algemeen: Innovatieve piek:
De Arai-piek spoelt uit en dwingt lucht in de ventilatieopeningen van het voorhoofd voor koeling, terwijl tegelijkertijd meerdere ontluchtingspoorten worden gebruikt om het "heffen" bij hogere snelheden te verminderen.

Algemeen: Uitkijken:
Om de impactenergie in de helm te minimaliseren, is het cruciaal dat een helm over een oppervlak kan glijden. Arai is van mening dat een sterke, ronde en gladde schaal helpt het vermogen van een helm om de rijder te beschermen tijdens een botsing te vergroten. Schelpen met scherpe randen of ventilatiekanalen die niet afbreken, kunnen het vermogen van de helm om te glijden verminderen, energie in de helm sturen of zelfs de rotatie-energie verbeteren.

Algemeen: Vijf keer geïnspecteerd:
Elke Arai-helm doorloopt vijf afzonderlijke kwaliteitscontroleafdelingen: nadat de schaal is gemaakt, na het schilderen en grafisch voltooien, na montage en twee tijdens procesinspecties.

Algemeen: Wasbaar interieur:
Het interieur van topkwaliteit van elke Arai-helm kan gemakkelijk op zijn plaats worden schoongemaakt met milde zeep en lauw water.

Algemeen: Handgemaakt:
Het kan tot vijf jaar duren voordat onze experts het recht hebben verdiend om een Arai-schaal te maken. Elke schaal kan tot 27 stappen doorlopen en het bouwen van een Arai-helm kost ongeveer 18 manuren.

Algemeen: Comfort voor de hele dag:
De hele dag comfort met het Arai interieur passen en vormen samen met de beste voeringmaterialen en het uitgebreide ventilatiesysteem. En dankzij de perfecte balans en gewichtsverdeling van de helm merk je nauwelijks dat je een Arai draagt.

Algemeen: Penetratie getest:
Alle Arai-helmen zijn getest op penetratie, hoewel niet vereist door de Europese helmnormen. De Arai penetratietest wordt uitgevoerd met een testkegel van 3 kg die vanaf een hoogte van 3 m op de helm valt.

Algemeen: Dubbel D-ringapparaat:
De platte en D-vormige ringen passen glad tegen de kin. Geen bewegende delen, geen corrosieproblemen en gewoon aan het lipje trekken is voldoende om de sluiting los te maken.

Algemeen: Gladde vorm, betere bescherming:
De gladde buitenkant van Arai-helmen is ontworpen om te glijden zonder onnodige weerstand. Je wilt je helm niet meer vertragen dan nodig is. Daarom zijn alle Arai-ventilatieopeningen en -kanalen ontworpen om af te breken tijdens een botsing.

Algemeen: sterke buitenschaal, zachte binnenschaal:
Arai gebruikt een zeer sterke buitenschaal om impactkrachten te verspreiden en een zachte binnenschaal om resterende energie op te vangen. De EPS-binnenschaal met meerdere dichtheden is gemaakt met behulp van een unieke technologie waarbij drie tot vijf dichtheden op verschillende gebieden als één component zijn gecombineerd.

Algemeen: Organische vorm:
De organische vorm van een Arai-buitenschaal biedt een natuurlijker uiterlijk, sluit beter af en past zich meer aan de natuurlijke vorm van het hoofd aan voor meer comfort, pasvorm en om windturbulentie te minimaliseren.

Algemeen: verschillende buitenste schalen:
In tegenstelling tot veel andere fabrikanten biedt Arai voor de meeste modellen een buitenschaal in één maat voor elke twee helmmaten. Samen met verschillende buitenste schalen voor verschillende modellen is het bijna onmogelijk om de pasvorm die u zoekt niet te vinden.

Algemeen: Arai Interne test:
Deze Arai-helm is ontworpen om te voldoen aan de strenge Arai In-house-criteria, naast de verplichte ECE 22 05-norm.
Arai Tour X4 Volledige Gezicht Helm is beschikbaar in verschillende opties and kenmerken. Kies degene die het beste past bij u en ontvang het thuis in een paar dagen. Bovendien, in de online motorsport winkel kunt u Arai Tour X4 Volledige Gezicht Helm gerelateerde producten vinden. Onze selectie van Volledig gezicht producten zijn ontworpen om u het volledige vertrouwen te geven, ongeacht de intensiteit van de training of sportactiviteit.

Functies Arai Tour X4 Volledige Gezicht Helm

Sluitsysteem
Dubbele Gesp of dubbele d
Gewicht
> 1501 gr
Kleur
Grijs
Leeftijd
Volwassen

Schrijf een beoordeling en verdien CoINNs coinns

Arai Tour X4 Volledige Gezicht Helm

Toren x4,

-

Arai helm voor een goede prijs. Levertijd wat lang maar wetende dat het uit Spanje komt blijft het correct.

Schrijf een recensie over dit product

Productcijfer

Uw feedback is belangrijk voor ons, uw review over dit product wordt door onze experts herzien en binnen 5 werkdagen gepubliceerd. Zorg ervoor dat uw recensie gericht is op dit product en uw ervaring ermee, dit zal andere klanten helpen om zelfverzekerder beslissingen te nemen. Neem voor problemen met een bestelling contact met ons op.

Ik heb de voorwaarden in het Privacy Policy gelezen en aanvaard over de verwerking van mijn gegevens om mijn vraag of verzoek te beheren

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden
up up