Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Damesschoenen

Damesschoenen motorsport

Vind een breed scala aan Damesschoenen-producten voor motorsport. Ontdek de beste deals bij motardinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Damesschoenen

Merken in Damesschoenen

Wat voor soort schoenen dragen op een motorfiets?

Accessoires en onderdelen

De accessoires en onderdelen van motorschoenen omvatten veel verschillende dingen, zoals binnenzolen, teenschuivers, enkelbeschermers en nog veel meer. De binnenzolen zijn het interne deel van de schoen dat eronder aanwezig is en de basis van de voet ondersteunen. Ze kunnen gemakkelijk worden verwijderd als ze niet worden gebruikt. De teenslider wordt gebruikt als een beschermende bedekking voor je tenen. De teenslider is gemaakt van hard synthetisch materiaal en bedekt je teen goed en beschermt je teen tegen beschadigingen bij een slipcrash. De enkelhoes fungeert ook als beschermend accessoire voor schoenen . De enkelcovers worden gebruikt om de enkels te bedekken en ze te beschermen tegen schade in geval van een ongelukje.

Motorlaarzen

Motorlaarzen zijn ook erg belangrijk bij het motorrijden. Motorlaarzen zijn er in veel verschillende materialen zoals leer of synthetisch. U kunt eenvoudig degene kiezen die bij u past. Laarzen vereisen dat je je voeten en benen beschermt tijdens het rijden. Daarnaast houden de laarzen je voeten ontspannen tijdens ritten. De laarzen helpen je om de voetsteunen correct te gebruiken en geven de juiste voetbediening voor een veilige rijervaring. De laarzen bieden ook volledige bescherming tegen vuil op de weg en schadelijke elementen op de offroad tracks. De laarzen moeten gemaakt zijn van duurzaam materiaal dat je lang van dienst kan zijn. Een goed paar laarzen moet beschermen tegen voetblessures.

Vrijetijdsschoenen voor motorfietsen

Casual motorschoenen zijn gemaakt om je voeten te beschermen tijdens het rijden. Sommige mensen voelen zich niet op hun gemak in laarzen die speciaal zijn ontwikkeld voor motorrijden, omdat ze omvangrijk zijn, zodat ze een paar stevige, ondersteunende en casual motorschoenen kunnen dragen. Vrijetijdsschoenen voor motorfietsen moeten goed passen en comfortabel zijn. Vrijetijdsschoenen voor motorfietsen zijn ook vereist om bescherming te bieden tegen de uitlaatbuizen van de motor, extreme kou en andere weersomstandigheden. De zolen moeten duurzaam zijn en bestand zijn tegen terugkerende klappen op de weg. De merken die motorschoenen aanbieden zijn Alpinestars , Dainese , Klim , Furygan en RST .