Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Reservedeler

Reservedeler motorsykkel

Finn et bredt utvalg av Reservedeler-produkter for motorsykkel. Oppdag de beste tilbudene hos motardinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Reservedeler

Merkevarer av Reservedeler

Hva er delene til en motorsykkel?

Bremser
Bremsene er en viktig del av motorsykkelen som brukes til å kontrollere hastigheten på motorsykkelen. De fleste motorsykkelbremser fungerer på samme måte som skivebremsesystemet.

Forgassere
Forgasserne brukes til å lage en brennbar blanding av bensin og luft som vil starte motoren og produsere drivkraften til å kjøre motorsykkelen foran.

Kjedeglidere
Kjedeglidere brukes til å koble kjeden til kjedeføreren. De bidrar også til å redusere kjedestøy og brukes til å dekke motorsykkelkjedet fra sprekken.

Kjedeledere
Kjedeføringene brukes til å fôre kjedet på det bakre tannhjulet. Hvis kjedet ble tillatt å flyte tilbake, uten føringen som kjedeføreren leverer, ville den bli utsatt for å tømme seg selv ut av rekkefølge.

Bensintank
En drivstofftank for en motorsykkel er en beholder som inneholder motorsykkelens drivstoff, typisk bensin, som er nødvendig for å drive motorsykkelens motor. Det er en av de viktigste komponentene i en motorsykkel, da den gir drivstoffet som er nødvendig for at motorsykkelen skal kjøre.

Elektronikk
Elektronikken til motorsykkelen brukes til å lage vekselstrøm for å drive motorsykkelen og lade batteriet. Motorsykkelens elektronikk transformerer eller konverterer vekselstrømmen til likestrøm for å kjøre motorsykkelen.

Motorer
En motorsykkelmotor er en motor som brukes til å levere strøm til en motorsykkel. Motorsykkelmotorer er vanligvis totakts eller firetaktsmotorer med indre sprengning, men andre motortyper, som Wankels og elektriske motorer, er også en del av en motorsykkel.

Eksosrør
Eksosene på motorsykkelen bidrar til å opprettholde optimale luftnivåer i motorsykkelens motor. Disse optimale nivåene reduserer deretter behovet for at motoren din skal få i seg ekstra drivstoff for å balansere forurenset luftnivå.

Styre for motorsykkel
Motorsykkelstyret er et rørformet element i et motorsykkelstyresystem. Styre gir et monteringssted for styringsdelen av motorsykkelen, og de hjelper til med å opprettholde førerens vekt.

Tennplugger
Tennpluggene er de essensielle delene av motorsykkelens tenningssystem. Spenning overføres til korken fra bunnen, og spretter fra en midtelektrode til en basiselektrode, og lager en gnist som starter motoren.

Suspensjonssystem
Fjæringssystemet til en motorsykkel er en avgjørende komponent som bidrar til å gi en komfortabel og sikker tur ved å absorbere støt og vibrasjoner som er forårsaket av ujevnt veidekke. Den er ansvarlig for å støtte vekten til motorsykkelen, føreren og passasjeren, samt gi stabilitet og kontroll under akselerasjon, bremsing og svinger.
Fjæringssystemet består typisk av to hoveddeler: frontfjæringen og bakfjæringen. Forhjulsopphenget er vanligvis sammensatt av en teleskopgaffel, som består av to rør som glir opp og ned for å absorbere støt. Den bakre fjæringen er typisk sammensatt av en støtdemper eller en kombinasjon av støt og fjærer, som er montert på svingarmen til motorsykkelen.

Overføring
Overføringen til en motorsykkel er mekanismen som lar føreren skifte gir og overføre kraft fra motoren til bakhjulet. Det er en avgjørende komponent som bidrar til å kontrollere hastigheten og akselerasjonen til motorsykkelen.

Mer om reservedeler:
Jo mer om reservedeler inkluderer estetikk og design, fotpinner, lys, filtre, hjul og mye mer. Du kan kjøpe disse varene fra Akrapovic , Givi , GPR Exhaust Systems , Puig , Polisport og Sw motech .