Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Varaosat

Varaosat moottoripyöräily

Löydä laaja valikoima tuotteita Varaosat tuotteita henkilölle moottoripyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa motardinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Varaosat

n merkit Varaosat

Mitkä ovat moottoripyörän osat?

Jarrut
Jarrut ovat tärkeä osa moottoripyörää, jota käytetään moottoripyörän nopeuden säätelyyn. Useimmat moottoripyörän jarrut toimivat samalla tavalla kuin levyjarrujärjestelmä.

Kaasuttimet
Kaasuttimia käytetään bensiinin ja ilman syttyvän seoksen valmistamiseen, joka käynnistää moottorin ja tuottaa ajovoimaa moottoripyörän ajamiseksi eteenpäin.

Ketjun liukusäätimet
Ketjun liukusäätimiä käytetään yhdistämään ketju ketjunohjaimeen. Ne auttavat myös vähentämään ketjun melua ja niitä käytetään peittämään moottoripyörän ketju halkeamasta.

Chainguides
Ketjuohjaimia käytetään ketjun syöttämiseen takarattaalle. Jos ketjun annettaisiin virrata takaisin ilman ketjunohjaimen toimittamaa ohjainta, se altistuisi purkautumiselle epäjärjestyksessä.

Polttoainetankki
Moottoripyörän polttoainesäiliö on säiliö, joka sisältää moottoripyörän polttoainetta, tyypillisesti bensiiniä, jota tarvitaan moottoripyörän moottorin käyttämiseen. Se on yksi moottoripyörän tärkeimmistä osista, koska se tarjoaa moottoripyörän ajamiseen tarvittavan polttoaineen.

Elektroniikka
Moottoripyörän elektroniikkaa käytetään luomaan vaihtovirtaa moottoripyörän ajamiseen ja akun lataamiseen. Moottoripyörän elektroniikka muuntaa tai muuntaa vaihtovirran tasavirraksi moottoripyörän pyörittämiseksi.

Moottorit
Moottoripyörän moottori on moottori, jota käytetään moottoripyörän tehon syöttämiseen. Moottoripyörien moottorit ovat yleensä kaksitahtisia tai nelitahtisia sisäpurskemoottoreita, mutta myös muut moottorityypit, kuten Wankelit ja sähkömoottorit, ovat myös osa moottoripyörää.

Pakoputket
Moottoripyörän pakokaasut auttavat ylläpitämään optimaalista ilmatasoa moottoripyöräsi moottorissa. Nämä optimaaliset tasot vähentävät sitten moottorisi tarvetta saada lisää polttoainetta saastuneen ilman tasoa tasapainottamaan.

Moottoripyörän ohjaustangot
Moottoripyörän ohjaustangot ovat moottoripyörien ohjausjärjestelmän putkimainen elementti. Ohjaustangot tarjoavat asennuspaikan moottoripyörän hallintaosalle ja auttavat kestämään ajajan painon.

Sytytystulpat
Sytytystulpat ovat moottoripyörien sytytysjärjestelmän olennaisia osia. Jännite välittyy korkkiin sen pohjasta, pomppien keskielektrodista kantaelektrodille muodostaen kipinän, joka käynnistää moottorin.

Jousitus
Moottoripyörän jousitusjärjestelmä on tärkeä osa, joka auttaa takaamaan mukavan ja turvallisen ajon vaimentamalla epätasaisten tienpintojen aiheuttamia iskuja ja tärinää. Se vastaa moottoripyörän, ajajan ja matkustajan painon tukemisesta sekä vakauden ja hallinnan tarjoamisesta kiihdytyksen, jarrutuksen ja kaarreajon aikana.
Jousitusjärjestelmä koostuu tyypillisesti kahdesta pääosasta: etujousitus ja takajousitus. Etujousitus koostuu yleensä teleskooppihaarukasta, joka koostuu kahdesta putkesta, jotka liukuvat ylös ja alas iskujen vaimentamiseksi. Takajousitus koostuu tyypillisesti iskunvaimentimesta tai iskunvaimentimien ja jousien yhdistelmästä, jotka on asennettu moottoripyörän kääntövarteen.

Tarttuminen
Moottoripyörän voimansiirto on mekanismi, jonka avulla ajaja voi vaihtaa vaihteita ja siirtää voimaa moottorista takapyörään. Se on tärkeä komponentti, joka auttaa hallitsemaan moottoripyörän nopeutta ja kiihtyvyyttä.

Lisätietoja varaosista:
Lisää varaosista ovat estetiikka ja muotoilu, jalkatapit, valot, suodattimet, pyörät ja paljon muuta. Voit ostaa näitä tuotteita Akrapovic , Givi , GPR Exhaust Systems , Puig , Polisport ja Sw motech .