up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Hur väljer man ett motorcykelhjälmvisir?

Ett motorcykelhjälmvisir är ett skydd på framsidan av hjälmen. Det förhindrar element som vind och regn och flygande skräp som stenar och insekter från ditt öga och ansikte. Den är gjord av optiskt polykarbonatmaterial. Ett motorcykelhjälmvisir finns i olika storlekar beroende på storleken på olika hjälmar. Den har ett anti dimbehandlingsalternativ för dem som reser i dimmiga områden. Motorcykelhjälmvisir är nu tillgängliga med nya funktioner UV fotokromatiska övergångsvisir. Dessa typer av hjälmar förvandlas till en mörk nyans från en klar nyans på några sekunder under soliga förhållanden.
Visir kan tillverkas av olika material som polykarbonat, akryl och tonade material. Polykarbonatvisir är ett populärt val på grund av sin hållbarhet och motståndskraft mot stötar. Akrylvisir är lättare men kan repa lättare. Tonade visir är idealiska för soliga förhållanden, men de kanske inte är lagliga i alla områden.
Visir kan komma i klara eller tonade versioner. Tonade visir är idealiska för soliga förhållanden, men de kanske inte är lagliga i alla områden. Tydliga visir ger maximal synlighet men kanske inte är idealiska för starkt solljus.
Ett motorcykelhjälmvisir blockerar solens strålar. Det fungerar som ett ansiktsskydd och du behöver inte sätta solglasögon i ansiktet. Den är lätt att byta ut. Det gör din synlighet mycket tydlig.
Den tappar inte eftersom båda sidorna av ett visir är fixerade med spärrstilen. Du behöver inte heller oroa dig för regndroppar eftersom den har en svampad design.
Det gör din resa säker och bekväm och skyddar dina ögon och ansikten från regn, vind och sol.

Tips för att välja hjälmvisir

Du kontrollerar först kvaliteten på ett motorcykelhjälmvisir , det bör vara tillverkat av högkvalitativt material. Den ska vara lätt att byta ut mot den nya. För det andra måste du kontrollera justeringen av visiret med hjälmen. Det ska vara väldigt smidigt och snabbt. Du måste också kontrollera storleken på visiret enligt din hjälm. DU kan köpa hjälmvisiret från Alpinestars , Shark , Schuberth , Nexx och ls2 .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga