Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

N-Com

Information för N-Com
"N-Com

N-Com gör det möjligt för dig att kommunicera med andra motorcyklister eller passagerare via din mobiltelefon, lyssna på musik från mp4-spelare och använda ett motorcykel ljudsystem eller satellitnavigator var som helst, när som helst, även när du kör motorcykeln. N-Com produkter levererar överlägsen ljudkvalitet, klart och njutbart. För att erbjuda hög användbarhet, funktionalitet och bekvämlighet är de dedikerade till att utveckla system som är perfekt integrerade i förinställda hjälmar.
N-Com är ett banbrytande varumärke som är synonymt med att revolutionera motorcykelupplevelsen genom avancerad elektronik och tillbehör. Dedikerade till att kombinera innovation med komfort och säkerhet för föraren, står N-Com som en fyr i den värld av motorcykelteknik.
I hjärtat av N-Coms etos ligger en passion för att bryta nya gränser, vilket återspeglas i deras utbud av högkvalitativa tillbehör som noggrant utformas för att förbättra varje resa. Från eleganta kommunikationssystem som möjliggör sömlös förbindelse mellan motorcyklister till högteknologiska GPS-navigatorer som är utformade för precision och tillförlitlighet, omdefinierar N-Coms erbjudanden motorcykeln bekvämlighet.
Säkerhet är mycket viktigt och N-Coms engagemang lyser igenom i deras avancerade hjälmteknologier. Deras integrerade system har Bluetooth-anslutning, vilket gör att förare enkelt kan hålla sig uppkopplade medan de rör sig, vilket säkerställer kommunikation och underhållning utan att kompromissa med säkerheten.
N-Coms ständiga strävan efter innovation och outtröttliga engagemang för att höja motorcykelupplevelsen cementerar dess position som en ledare inom branschen.

N-Com-samlingen av elektronik och tillbehör

N-Com motorcykelintercom omdefinierar anslutningen på vägen. Med avancerad Bluetooth-teknik underlättar dessa system tydlig, handsfree-kommunikation mellan förare, vilket förbättrar säkerheten och kamratskapet under resor.
N-Com tvåpack intercom säkerställer enkel kommunikation mellan två hjälmar. Dess intuitiva design gör att den enkelt kan installeras och ger överlägsen ljudkvalitet, och möjliggör en engagerande resa för partners eller vänner på vägen.
N-Com intercom-kablar är tillverkade med hållbarhet i åtanke, vilket garanterar konsekvent kommunikation utan att kompromissa med kvalitet eller prestanda.
N-Com tangentbordsadapter integreras sömlöst på hjälmar och ger snabb och taktil kontroll över olika intercom-funktioner utan störningar.
N-Com USB-laddare är en nödvändighet för föraren och säkerställer oavbruten ström till olika enheter under resan.
N-Com USB-adapter möjliggör anslutning mellan olika enheter som är kompatibla med USB och N-Com-system. Dess kompakta design och tillförlitlighet gör den till ett måste för sömlös integration av olika gadgets under resor.
N-Com-adaptrar säkerställer sömlös anslutning mellan olika enheter och tillbehör. Dessa adaptrar passar olika gränssnitt och förbättrar användbarheten och funktionaliteten hos N-Com-produkter.
N-Com motorcykeltillbehör omfattar en mängd olika produkter som är utformade för att förbättra motorcykelupplevelsen. Från väderbeständiga fästen till slitstarka, eleganta design, blandar dessa tillbehör funktionalitet med stil och tillgodoser olika förarbehov och preferenser. "