up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Craft Langærmet T-Shirt FusekniComforRound Neck

Craft Langærmet T-Shirt FusekniComforRound Neck

Craft Langærmet T-Shirt FusekniComforRound Neck

Craft Langærmet T-Shirt FusekniComforRound Neck

Craft Langærmet T-Shirt FusekniComforRound Neck

plus
Craft

Craft Langærmet T-Shirt FusekniComforRound Neck

Produktbeskrivelse Craft Langærmet T-Shirt FusekniComforRound Neck

Blød og elastisk jersey med sømløst Fuseknit-design. Fuseknit Comfort RN LS er lavet af let, varmende garn for optimal termoregulering og giver fremragende fugttransport for at holde din krop tør og behagelig. Derudover har trøjen den innovative Fuseknit-teknologi, der kombinerer problemfrit strikkede dele med ergonomiske og strategiske sømme for at skabe bløde og smidige beklædningsgenstande. Resultatet er færre sømme og en glat, skaffri og yderst behagelig oplevelse. Et perfekt valg til alle slags vinteraktiviteter.


Funktioner:

Flatlock sømme
Bodymapped med forskellige strukturer for optimal termoregulering
Problemfri Fuseknit-design for optimal komfort
Genbrugt polyesterblanding


Specifikationer:

32% Polyester 35% Polyester genanvendt 31% Polyamid 2% Elastan
Hvis du er på udkig efter Craft Langærmet T-Shirt FusekniComforRound Neck, er heldet med dig. I vores løb og triatlon butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal runnerinn butik. Skynd dig, bestil dine Dametøj med det samme. runnerinn tilbyder et kæmpe udvalg i T-shirts, til alt slags sport. Vores T-shirts er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Craft Langærmet T-Shirt FusekniComforRound Neck

Typer af ærmer
Lange
Farve
Sort
Lynlås længde
Uden lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Craft Langærmet T-Shirt FusekniComforRound Neck

Meget fint

-

Rigtig fin, velsiddende skjorte. Brug normal størrelse 38. Jeg bestilte størrelse L - perfekt, da skjorten er skåret ret mindre. Gerne igen!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up