Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Herretøj

Herretøj løb og triatlon

Find et bredt udvalg af Herretøj-produkter til løb og triatlon. Oplev de bedste tilbud hos runnerinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Herretøj

Mærker for Herretøj

Tips til køb af løbetøj til mænd

Grundlag

Basislagene er de lag af tøj, der er nærmest din hud, og fungerer for det meste som en anden hud, der kan holde på varmen eller kulden. Baselagene giver et forløb af varme for at holde dig komfortabel. Du kan købe dem fra Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance , La Sportiva , Mizuno , Reebok .

Fleeces

Fleeces er fantastiske, og de har så mange fordele. Det kan bruges til at producere jakker, kasketter, joggingbukser, og der er så mange sjove designs, du kan producere. Fleeces er luftige, delikate og nemme at vaske. Fleecetøj bruges til at holde dig varm om vinteren

Jakker

Jakker er beklædningen til overkroppen, som normalt forlænges under hofterne. Jakker har normalt skeder og er bundet foran. En jakke er normalt tyndere, tætsiddende og mindre tung end en blazer. Jakker bruges mest i koldt vejr for at forhindre din krop fra kølige vinde.

Bukser

Bukser er en beklædningsgenstand, der er meget populær i dag. Bukser dækkede kroppen fra taljen til ankelknoglerne. Bukser dækker begge ben individuelt. Bukser bruges til både afslappede og formelle begivenheder og bæres af både mænd og kvinder. I dag blev det en modeartikel og er til stede i ethvert skab.

Sweatshirts

Sweatshirts er tøj, der bruges om vinteren for at holde kroppen varm. En sweatshirt er en blød beklædningsgenstand uden krave og fremstillet af tykt bomuld eller bomuldskombinationer. En hættetrøje er en sweatshirt med en baldakin forbundet, som også kan rumme en pose eller være helt lynlåst. Hættetrøjer bruges også til træning.

T shirts

En T shirt er en form for stofskjorte kaldet på grund af dens T lignende form på dens krop og skeder. Normalt har T shirts små skeder og en afrundet halsudskæring, betegnet som en rund hals. T shirts er normalt fremstillet af fleksible, lette og rimelige ting og er behagelige at vaske.

Strømpebukser

Strømpebukser er en type stofbeklædning, der normalt dækker kroppen fra taljen til spidsen af fødderne med en tætsiddende pasform. Strømpebukser kommer i et helt uigennemsigtigt, gennemsigtigt netdesign eller en blanding. Det bruges også som modetilbehør og bruges også til at bære under bukserne for at holde dine ben varme om vinteren.

Mere om herretøj, løb og triatlon:

Nakkegamacher: Den bæres rundt om halsen for at holde halsen varm.
Handsker: Handsker bruges til at holde hænderne varme i koldt vejr.
Pandebånd og hovedbeklædning: Disse bruges også til at dække hovedet om vinteren.
Arm og benvarmere: Disse bruges til at holde ben og arme varme i køligt vejr.
Beanies og balaclava: Disse hovedbeklædninger bruges mest om sommeren for at beskytte hovedet mod varme solstråler.
Ansigtsmasker: Hold dit ansigt beskyttet mod sygdomme i luften.
Strømper: Bruges til at holde dine fødder hyggelige.
Træningsdragter: Folk bærer dem, mens de træner eller løber på baner.
Tri dragter: Tri dragter er beklædning i ét stykke, der kan bæres under svømning.
Veste: En vest er overkropsbeklædning uden ærmer. Det bæres normalt over en skjorte.