Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Dametøj

Dametøj løb og triatlon

Find et bredt udvalg af Dametøj-produkter til løb og triatlon. Oplev de bedste tilbud hos runnerinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Dametøj

Mærker for Dametøj

Hvad skal man have på til løb?

Grundlag og t shirts

Baselag og t shirts er tilbehør til løb. Grundlagene er betræk af beklædningsgenstande, der er mest nært forestående for huden, der holder dig varm om vintre. En T shirt er en slags stofskjorte, der normalt er bygget af elastiske, lette og kvalitetsmaterialer, der bruges til at have på under løb. Du kan købe bundlag og t shirts fra Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance , La Sportiva , Mizuno , Reebok og Raidlight .

Jakker

Jakkerne er beklædningsgenstande til den øverste krop, der normalt strækkes under hoftebenene. Jakker har normalt fulde ærmer og har lynlåse foran eller ofte på siden. En jakke er normalt flad, tæt og mindre omfangsrig end en frakke. Jakker bruges kun i kølet vejr for at beskytte dig mod iskold vind.

Bukser og nederdele

Bukser og nederdele er de beklædningsgenstande, der er i trend nu. Bukser dækkede kroppen fra taljen til ankelbenene. Nederdele dækker kroppen fra taljen til knæene. Bukser og nederdele bæres til både uformelle og påklædte arrangementer. I dag er disse blevet en modeerklæring og er en del af enhver garderobe. Sweatshirts og hættetrøjer Sweatshirts og hættetrøjer er beklædningsgenstande, der bruges om vinteren for at holde kroppen hyggelig. En sweatshirt er en delikat skjorte uden nakkebånd og lavet af ren bomuld eller bomuldsblandet stof. En hættetrøje er en sweatshirt med en hat på, der også kan indeholde en lomme eller være fuldstændig lynlås. Sweatshirts og hættetrøjer bruges også til løb.

Træningsdragter

Træningsdragter var tidligere designet til brug i løb, hovedsageligt for professionelle at bruge over race påklædning og til at stå af inden racing. I øjeblikket er den også regelmæssigt klædt på under andre omstændigheder.

Tri dragter

Tri dragterne er de emner, du kan bruge under hele løbeturen. Tri dragterne kommer i forskellige former: en i én og to dele. Disse hjælper gør dragten mere egnet til svømning. Efter dykningen løber det svage fyld ud hurtigt og virker ikke som tung, våd påklædning på cyklen.

Veste

Løb med veste kan forbedre din løbestilling. Det kan også hjælpe dig med at øge din aktivitet. En beskeden undersøgelse af langdistanceløbere registrerede en topfartsforbedring på 2,9 procent efter brug af veste til løb. Veste tjener ved at løfte din krop til at udøve mere magt til at løbe gennem træningskonkurrencer.

Mere om tøj og løbende triatlon:

Beanies og balaclavas: Beanies og balaclavas dækker dit hoved og holder dit hoved varmt.
Ansigtsmasker: Ansigtsmasker bruges til at beskytte dig mod forurening.
Handsker: Handsker holder din hånd varm om vinteren.
Pandebånd: Pandebånd bruges til at binde dit hår på plads.
Hovedbeklædning: Hovedbeklædning indeholder hatte og kasketter.
Sokker: Sokker er fodtøj og holder dine fødder varme.
Sports bh´er: Sports bh´er bæres af kvinder under sport.
Nakke gamacher: Hals gamacher holder nakken hyggelig.
Arm og benvarmere: Arm og benvarmere bruges om vinteren for at holde arme og ben varme.
Tights: Tights hjælper dig med at løbe hurtigere og forhindrer dig i at blive kold.