up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvordan fungerer et smart band?

Med den kontinuerlige forbedring af teknologien er livet blevet meget lettere og bekvemt. Et af fremskridt inden for den nyeste teknologi er de smarte bånd. Da så mange fitness trackere er tilgængelige på markedet, anses smarte bånd altid for at være den bedste holdbare, omkostningseffektive og nem at bære smarte gadget, som måske ikke kun giver et klassisk look, men også giver en række sundhedsrelaterede fordele.
De smarte bånd hjælper ikke kun med at modtage opkald og beskeder, men det kommer med uendelige andre fordele såsom sporing af hjerteslag og med muligheden for at holde regnskab med de skridt, vi har taget, samt at tælle de forbrændte kalorier og kortlægge ruten .

Det hjælper med selvovervågning for at spore ydeevnen og bringe løbende forbedringer med information i realtid.
Hovedsageligt er de smarte bånd indbygget med en fornøjelig storskærm, superlet, integreret GPS, vandtæthed og lang batterilevetid.

Hvordan det virker

Et smart bånd analyserer hele tiden kroppens bevægelser på et 3 akset accelerometer. Med den kontinuerlige lagring af data er den slidt og tændt, hvilket gør det muligt for trackeren at registrere alle sine bevægelser og kontrollere et hjerteslag.
Nogle af de mest berømte smartband mærker er tilgængelige for at have det bedste produkt: Garmin , Xiaomi , Amazfit , Denver , Muvit .


clouse menu Luk