up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kelme Løbe Skoe K Kinetic Elastic

plus
Kelme

Kelme Løbe Skoe K Kinetic Elastic

Produktbeskrivelse Kelme Løbe Skoe K Kinetic Elastic

KIDS løbesko til hverdagsbrug, med et meget slående look. Den bruger reflekterende materialer og har forstærkningsstykker i tå og hæl for større holdbarhed. Elastik og velcrosystem for større støtte til foden, meget let og stabil Phylon-sål.


Specifikationer:

Sammensætning: / Syntetisk & tekstil


Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos løb og triatlon. Køb Kelme Løbe Skoe K Kinetic Elastic, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som løb og triatlon, lige som Børnesko, så du ikke mangler noget. runnerinn Har altid hurtig levering.

Funktioner Kelme Løbe Skoe K Kinetic Elastic

Lukkeanordninger
Borrelås og snørebånd
Farve
Hvid
Funktioner
Reflekterende detaljer
Køn
Unisex
Bredde på sko
Standard
Sko
Løbestil
Højde Støvler
Lav

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Kelme Løbe Skoe K Kinetic Elastic

Fleksibel og behagelig.

-

De er fine selvom de giver en masse størrelse.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up