up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvilke reservedele skal jeg bruge til at køre?

Reservedele til løb

Her er nogle reservedele til kørsel som følger. Du kan købe reservedele til at køre fra Scott , Oakley , Rudy Project , Tsl Outdoor .

Strømpebukser
Løbetights kan hjælpe dig med at holde dig varm. Selvom de er de mest engagerende alternativer, kan løbetights hjælpe dig i din løbetræning. Hvis du holder dig varm om vinteren og tilføjer ekstra hjælp, bruger strømpebukser, at du kan spilde mindre tid på at bekymre dig om situationen og mere tid på at koncentrere dig om at løbe.

Solbriller
Solbrillerne bør ikke afbryde din præstation. Et sæt solbriller, der forbliver på plads og er velegnede, mens du løber, kan forbedre udførelsen ved at beskytte dine øjne mod solen, blokere skævhed og yderligere stress, angst og afledning. ”

Sokker
Løbesokkerne er beregnet til let at presse dine muskler for at øge blodgennemstrømningen, reducere træthed og fremme helbredelsestid for at holde dig løbende ekstra, for mere afstand. Begrænsende løbesokker kan variere fra knælængde til at omfatte dine kalve til mindre anklelængder, kun til fødderne.

Bælte
Et løbebånd er mere ekstra end en stilbeskrivelse, når det kommer til løbere. Det er en vigtig reservedel, der bekvemt kan udføre din løbetræning. Når du kører i flere timer, har du brug for et sted at placere din mobil og andre små ting. De fleste løbeshorts holder ikke lommer.

Sko
En løbesko bør bevare foden og løberen mod skader. Det implementerer hælens stabilitet og beskytter huden mod skader. Det bør også begrænse sandsynlige farlige påvirkningsstyrker, da foden rammer terrænet, mens den leverer kraft til atleten.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk