up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Oakley Holbrook Lenses

plus
Oakley

Oakley Holbrook Lenses

Produktbeskrivelse Oakley Holbrook Lenses

Holbrook Replacementllenses Tilpas udseendet af dit Holbrook Eyewear og få den bedste optiske ydeevne for hvor du bruger det mest.

Alle udskiftningslinser har den uovertrufne klarhed, slagfasthed og 100% UV-filtrering af Oakleys High Definition Optics (Hdo) .Details Lens Shape Standard.

Fit'Standard.

Teknologier: High Definition Optics.På tilbud nu, Oakley Holbrook Lenses til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos runnerinn, Kan du finde udstyr til Løbeudstyr, extra mange Reservedele. Vi har mange forskellige Reservedele, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Oakley Holbrook Lenses

Glastype
Standard
Linsekategori
Kat.3 - Solrig/skarpt lys
Farve
Gylden
Underkategorier
Briller
Produkttype
Linser

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Oakley Holbrook Lenses

Storslået

-

Linser passer perfekt. Jeg var lidt bekymret for, at de ville være anderledes end de gamle, men forgæves. Igen var der en følelse af, at jeg havde nye briller på.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up