up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Oakley Racing Jacket Prizm Trail

Oakley Racing Jacket Prizm Trail

plus
Oakley

Oakley Racing Jacket Prizm Trail

Produktbeskrivelse Oakley Racing Jacket Prizm Trail

Vi har designet Racing Jacket til at være et våben mod eventuelle lysforhold, der truer din visuelle ydeevne. Nu er det tid til at arme det. Lås og lad dit valg af tilbehør linser. Du har et bredt udvalg at vælge imellem, og hvert sæt er konstrueret med High Definition Optics® (HDO®) for at maksimere visionen med skarphed. Vi laver alle vores linser med ren Plutonite® til at filtrere ud 100% af alt UV.

specifikationer

Lystransmission: 36%

Lysforhold: Mellemlys

Kontrast: Øget

Teknologi:

PRIZM TRAIL:

Prizm ™ er en revolution i objektivoptik bygget på årtiers farveforskning. Prizm ™ -linserne giver enestående kontrol med lysoverførsel, hvilket resulterer i farver, der er præcist indstillet for at maksimere kontrast og forbedre synligheden.


Vores Oakley Racing Jacket Prizm Trail er med garanti de originale Oakley. Hvis du handler hos løb og triatlon, vil du modtage dine Oakley Racing Jacket Prizm Trail, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 57.99 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Funktioner Oakley Racing Jacket Prizm Trail

Glastype
Standard
Linsekategori
Kat.2 - Overskyet/svagt lys
Farve
Lilla
Underkategorier
Briller
Produkttype
Linser

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up