up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Raidlight

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

nesteytys

nesteytys

Naisten kengät

Naisten kengät

Miesten kengät

Miesten kengät

Vaellusvarusteet

Vaellusvarusteet

Osastot

Juoksuvarusteet

Laukut ja Vatsalaukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Nestetytys

Palautuminen ja Hoito

Valaistus

KAIKKI( Raidlight )

Raidlight

Raidlight on tunnettu ranskalainen merkki, joka on vakiinnuttanut asemansa maastojuoksualalla johtavana voimana. Vuonna 1999 perustettu Raidlight syntyi intohimoisen maastojuoksijan Benoît Lavalin halusta luoda innovatiivisia ja toiminnallisia tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti kestävyysurheilijoille. Lavalin visio oli kehittää laitteita, jotka parantavat juoksukokemusta kunnioittaen samalla ympäristöä ja tukemalla juoksijoita seikkailuihinsa. Raidlight on ansainnut maineen laadusta, suorituskyvystä ja kestävyydestä. Syvällisen ymmärryksen maastojuoksijoita kohtaavista haasteista omaavan brändin jatkuessa tuottaa terävää muotoilua juoksuvarusteita, jotka vastaavat tämän vaativan lajin erityistarpeisiin. Raidlightin tuotevalikoima sisältää juoksuvaatteita, kenkiä ja nesteytysratkaisuja, kaikki suunniteltu parantamaan suorituskykyä ja mukavuutta raskaiden maastojuoksujen aikana - heidän monipuolinen ja teknologiaa hyödyntävä tuotevalikoimansa osoittaa Raidlightin jäykkää sitoutumista maastojuoksijoihin. Urheilijoita voimaannuttaakseen rajojaan ja tutkimaan luontoa, Raidlight jatkaa vaikutuksen jättämistä maastojuoksun maailmaan.

Valtaa juoksuretkesi Raidlightilla

Raidlightin juoksuvaatetus on todiste heidän osaamisestaan yhdistäessään toiminnallisuutta ja tyyliä. Kehitetty edistyneistä teknisistä kankaista, heidän vaatteensa takaavat hengittävyyden, kosteuden imeytymisen ja kestävyyden. Valikoima sisältää monipuolisen valikoiman maastojuoksuun liittyviä perustarvikkeita, mukaan lukien kevyet ja säänkestävät takit, kosteutta hallitsevat paita, puristustightsit ja saumattomat aluspalat. Suunniteltu vastaamaan miesten urheilijoiden erityistarpeita, Raidlightin miesten juoksuvaatteet yhdistävät suorituskykyisen lähestymistavan täydelliseen istuvuuteen ja mukavuuteen. Suorituskykyisistä shortsista ja nopeasti kuivuvista paitoista suojaaviin ulkokerroksiin, miesten linja edustaa brändin sitoutumista tarjoamaan ensiluokkaisia varusteita jokaiselle maastojuoksun vaiheelle. Brändin sitoutuminen monimuotoisuuteen ulottuu myös Raidlightin naisten juoksuvaatteisiin. Suunniteltu vahvistamaan naisurheilijoita, valikoima tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka palvelevat erilaisia kehon tyyppejä ja mieltymyksiä. Naisten linja edustaa Raidlightin painoarvoa urheilijoiden voimaannuttamiseen, urheilurintaliiveistä tehokkaaseen tukeen suunniteltuihin maksimaaliseen tukeen ja kevyisiin ja muodikkaisiin paitoihin. Nesteytys on olennainen osa maastojuoksua ja brändi loistaa tuottaessaan innovatiivisia Raidlightin juoksunesteytysratkaisuja. Ergonomisista ja kevyistä nesteytysvyöistä nesteytysvyöihin ja käsikäyttöisiin pulloihin, heidän tuotevalikoimaansa varmistetaan, että juoksijat voivat pysyä nesteytyksessä seikkailuillaan ilman, että heidän nopeutensa ja tehokkuutensa vaarantuu. Raidlightin kengät edustavat teknisen osaamisen ja ergonomisen suunnittelun huippua. Suunniteltu keskittymään vakauteen, pitoon ja kevyeseen suorituskykyyn, Raidlightin miesten juoksukengät antavat juoksijoille itseluottamusta haastavilla maastoilla. Pitkien matkojen kilpailuista arkijuoksuun, Raidlightin kengät sopivat maastojuoksijoille, jotka etsivät tasapainoista yhdistelmää ketteryyttä ja suojaa. Raidlightin naisten juoksukengät sisältävät sukupuolikohtaisia elementtejä, jotta ne vastaavat juoksijoiden erityisiä biomekaanisia tarpeita. Nämä kengät on rakennettu tukemaan ja parantamaan luonnollista juoksua ja suojaamaan mahdollisilta loukkaantumisilta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje