up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Garmin

LÖPNING

LÖPNING

Cykling

Cykling

VÄLSKAP

VÄLSKAP

utomhusklockor

utomhusklockor

GPS UTOMHUS

GPS UTOMHUS

MULTISPORT / SWIMMING

MULTISPORT / SWIMMING

Kategorier

Återhämtning och Vård

Elektronik

Allt( Garmin )

Garmin

Upptäck kraften hos GarminRunnerinn, ditt go-to-destination för allt som har med löpning att göra. Garmin är den ultimata följeslagaren för framgång. Som en av de ledande varumärkena inom löpning har Garmin revolutionerat sättet som löpare tränar, spårar och uppnår sina mål. Med ett brett utbud av avancerade GPS-klockor och aktivitetsarmband erbjuder Garmin den ultimata följeslagaren för varje löpare, från nybörjare till elitutövare. Garmin-produkter är anpassade till att möta löparnas unika behov. Oavsett om du letar efter precis GPS-spårning, hjärtfrekvensövervakning, avancerade träningsfunktioner eller personlig coachning har Garmin dig täckt. Med intuitiva gränssnitt, exakta data och smarta anslutningsalternativ ger Garmin-klockor löpare möjlighet att optimera sin prestanda, sätta nya rekord och hålla motivationen uppe hela vägen.
Garmin-klockor har revolutionerat sättet vi spårar och övervakar vår hälsa och utomhusaktiviteter. Med avancerade funktioner som GPS-spårning, hjärtfrekvensövervakning, aktivitetsspårning och smart anslutning erbjuder Garmin-klockor exakta data och insikter för att optimera din prestanda och hålla dig motiverad. Garmin smartwatches smälter smidigt samman stil och funktion, så att du kan stanna ansluten och aktiv hela dagen med många funktioner.
Garmin Forerunner 45 är en funktionell GPS-löparklocka designad för löpare på alla nivåer. Den erbjuder korrekt spårning, hjärtfrekvensövervakning och inbyggda sportsappar för att förbättra din träning. Med säkerhets- och spårfunktioner, smarta aviseringar och kompatibilitet med Garmin Coach-träningsplaner håller Forerunner 45 dig motiverad och informerad när du strävar efter att nå dina löparmål. Med ytterligare funktioner som dagliga föreslagna träningspass och hastighetsvägledning är Garmin Forerunner 55 ett utmärkt val för löpare som vill ta sin träning till nästa nivå.
Garmin Forerunner 245 är en kraftfull GPS-löparklocka som erbjuder avancerade prestandaanalyser och träningsfunktioner. Med inbyggd GPS, hjärtfrekvensövervakning och avancerade löpdynamik ger denna klocka värdefulla insikter för att optimera din träning och återhämtning. Garmin Forerunner 955 är en toppmodell GPS-multisportsmartwatch designad för seriösa atleter. Med avancerade prestandametriker, fullfärgmappning och omfattande träningsfunktioner hjälper den dig att ta dina gränser och nå nya höjder. Forerunner 955 erbjuder precisionstrackning, avancerade fysiologiska mätningar och smart anslutning, vilket gör den till det ultimata verktyget för atleter som strävar efter att nå sina mål.
Garmin vivoactive-serien kombinerar funktionerna hos en smartwatch med kapaciteten hos en aktivitetsarmband. Med inbyggda sportsappar, GPS-spårning, hjärtfrekvensövervakning och smarta aviseringar håller vivoactive-klockor dig ansluten och informerad samtidigt som den spårar dina dagliga aktiviteter och träningspass. Garmin Instinct är en robust GPS-smartwatch designad för utomhusäventyr. Byggd enligt militära standarder erbjuder den exceptionell hållbarhet och tillförlitlighet i utmanande miljöer. Med ett stort utbud av funktioner för utomhusaktiviteter hjälper Instinct dig att navigera och utforska med självförtroende, vilket gör den till ett idealiskt val för entusiaster.
Garmin Fenix-serien representerar toppen av prestanda och mångsidighet i GPS-smartwatches. Med robust konstruktion, lång batteritid och andra funktioner är Fenix-klockor betrodda följeslagare för dem som pressar sina gränser i utomhusaktiviteter. Från vandring och camping till fiske och vattenaktiviteter tillhandahåller märket också verktyg och teknik från Garmin för utomhusaktiviteter för att förbättra din upplevelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga