up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Garmin

LØPING

LØPING

Sykling

Sykling

WELLNESS

WELLNESS

utendørs klokker

utendørs klokker

GPS UTENDØRS

GPS UTENDØRS

MULTISPORTER / SVEMMING

MULTISPORTER / SVEMMING

Avdelinger

Elektronikk

Gjenoppretting og Stell

Allt( Garmin )

Garmin

Oppdag kraften til Garmin hos Runnerinn, din go-to destinasjon for alle ting løping. Garmin er den ultimate følgesvennen for suksess. Som en av de ledende merkene innen løpeindustrien har Garmin revolusjonert måten løpere trener, sporer og når sine mål. Med et bredt utvalg av avanserte GPS-klokker og aktivitetsmålere, tilbyr Garmin den ultimate følgesvennen for alle løpere, fra nybegynnere til elitatletter. Garmin-produkter er tilpasset det unike behovet til løpere. Uansett om du er ute etter presis GPS-sporing, hjertefrekvensovervåkning, avanserte treningsegenskaper eller personlig treningsveiledning, har Garmin deg dekket. Med intuitive grensesnitt, nøyaktige data og smarte koblingsmuligheter, gir Garmin-klokker løperne muligheten til å optimalisere ytelsen, sette nye rekorder og holde seg motivert hele veien.
Garmin-klokker har revolusjonert måten vi sporer og overvåker vår helse og utendørsaktiviteter på. Med avanserte funksjoner som GPS-sporing, hjertefrekvensovervåkning, aktivitetssporing og smart tilkobling, gir Garmin-klokker nøyaktige data og innsikt for å optimalisere ytelsen og holde deg motivert. Garmin smartklokker kombinerer stil og funksjonalitet på en sømløs måte, slik at du kan holde deg koblet til og aktiv gjennom hele dagen med mange funksjoner.
Garmin Forerunner 45 er en funksjonsrik GPS-løpeklokke designet for løpere på alle nivåer. Den tilbyr nøyaktig sporing, hjertefrekvensovervåking og innebygde sportsapper for å forbedre treningen. Med sikkerhets- og sporingsegenskaper, smarte varsler og kompatibilitet med Garmin Coach-treningsplaner, holder Forerunner 45 deg motivert og informert mens du streber etter å nå løpego

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk