up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Garmin

Juoksu

Juoksu

Pyöräily

Pyöräily

Hyvinvointia

Hyvinvointia

ulkokellot

ulkokellot

GPS ULKONA

GPS ULKONA

MULTISPORTI / UIMA

MULTISPORTI / UIMA

Osastot

Elektroniikka

Palautuminen ja Hoito

KAIKKI( Garmin )

Garmin

Tutustu Garminin voimaan Runnerinnissa, sinun go-to-kohteesi kaikkeen juoksuun liittyvään. Garmin on täydellinen kumppani menestykseen. Yhtenä johtavista tuotemerkkeistä juoksualan alalla Garmin muutti radikaalisti tapaa, jolla juoksijat harjoittelevat, seuraavat ja saavuttavat tavoitteitaan. Laajan valikoiman viimeisimmän GPS-kelloja ja fitness-seurantalaitteita tarjoten Garmin tarjoaa täydellisen kumppanin jokaiselle juoksijalle, aloittelijoista eliittiurheilijoihin. Garminin tuotteet on suunniteltu vastaamaan juoksijoiden erityistarpeisiin. Olipa etsimässäsi tarkkaa GPS-seurantaa, sykkeen seurantaa, edistyneitä harjoitteluominaisuuksia tai henkilökohtaista valmennusta, Garmin on sinulle sopiva ratkaisu. Intuitiivisella käyttöliittymällä, tarkkojen tietojen ja älykkäiden yhteydenotto-ominaisuuksien avulla Garmin-kellot antavat juoksijoille mahdollisuuden optimoida suorituksensa, rikkoa uusia ennätyksiä ja pysyä motivoituneena joka askeleella.
Garmin-kellot ovat mullistaneet tapamme seurata ja valvoa terveyttämme ja ulkoilutoimintojamme. Edistyneillä ominaisuuksilla, kuten GPS-seurannalla, sykkeen seurannalla, toiminnan seurannalla ja älykkäällä yhteydenpidolla Garmin-kellot tarjoavat tarkkoja tietoja ja näkemyksiä, jotta voit optimoida suorituksesi ja pysyä motivoituneena. Garminin älykellot yhdistävät tyylin ja toiminnallisuuden sulavasti, mikä mahdollistaa pysyä yhteydessä ja aktiivisena koko päivän monien ominaisuuksien avulla.
Garmin Forerunner 45 on ominaisuuksiltaan runsas GPS-juoksukello, joka on suunniteltu kaiken tasoisille juoksijoille. Se tarjoaa tarkan seurannan, sykkeen seurannan ja sisäänrakennetut urheilu-sovellukset harjoittelun parantamiseen. Turvallisuus- ja seurantatoimintojen, älykkäiden ilmoitusten sekä Garmin Coach -valmennusohjelmien yhteensopivuuden ansiosta Forerunner 45 pitää sinut motivoituneena ja informoituna pyrkiessäsi saavuttamaan juoksukohteesi. Lisäominaisuuksien, kuten päivittäisten ehdotettujen harjoitusten ja tahtipuudutuksen, ansiosta Garmin Forerunner 55 on erinomainen valinta juoksijoille, jotka haluavat viedä harjoittelunsa seuraavalle tasolle.
Garmin Forerunner 245 on voimakas GPS-juoksukello, joka tarjoaa edistyneitä suoritusanalyysejä ja harjoitteluominaisuuksia. Sisäänrakennetun GPS:n, sykkeen seurannan ja edistyneiden juoksudynamiikkojen avulla tämä kello tarjoaa arvokkaita näkemyksiä harjoittelusi ja palautumisesi optimoimiseksi. Garmin Forerunner 955 on älykellon huippuluokan GPS-monitoimikello, joka on suunniteltu vakavasti urheileville. Edistyneiden suoritusmetriikkojen, täyden värin kartoituksen ja monipuolisten harjoitteluominaisuuksien ansiosta se auttaa sinua ylittämään rajat ja saavuttamaan uusia korkeuksia. Forerunner 955 tarjoaa tarkan seurannan, edistyneitä fysiologisia mittauksia ja älykkäitä yhteydenotto-ominaisuuksia, mikä tekee siitä täydellisen työkalun juoksijoille, jotka tavoittelevat tavoitteitaan.
Garmin Vivoactive -sarja yhdistää älykellon ominaisuudet fitness-seuraajan toimintojen kanssa. Sisäänrakennetuilla urheilu-sovelluksilla, GPS-seurannalla, sykkeen seurannalla ja älykkäillä ilmoituksilla Vivoactive-kellot pitävät sinut yhteydessä ja informoidun päivittäisten toimintojesi ja harjoitustesi seurannassa. Garmin Instinct on kestävä GPS-älykello, joka on suunniteltu ulkoiluun. Mil-STD-810G-standardin mukaisesti se tarjoaa poikkeuksellisen kestävyyden ja luotettavuuden haastavissa olosuhteissa. Monipuolisten ulkoiluun tarkoitettujen ominaisuuksien avulla Instinct auttaa sinua navigoida ja tutkia luottavaisin mielin tekemällä siitä erinomaisen vaihtoehdon ulkoiluintoilijoille.
Garmin Fenix -sarja edustaa GPS-älykellojen suorituskyvyn ja monipuolisuuden huippua. Kestävän rakenteen, pitkän akunkeston ja muiden ominaisuuksien ansiosta Fenix-kellot ovat luotettuja kumppaneita niille, jotka haluavat ylittää rajansa ulkoiluaktiviteeteissa. Siitä lähtien, kun olet retkeilyssä ja telttailussa, kalastuksessa ja vesilajeissa, tuotemerkki tarjoaa myös Garminin työkaluja ja teknologiaa ulkoiluaktiviteetteihin, jotta voit parantaa kokemustasi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje