url_fami1:https://www.runnerinn.com/tienda-running/electrónica-relojes/garmin/10013-78/sm Garminn verkkokauppa Runnerinnissa
up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Garmin

Juoksu

Juoksu

Pyöräily

Pyöräily

Hyvinvointia

Hyvinvointia

ulkokellot

ulkokellot

GPS ULKONA

GPS ULKONA

MULTISPORTI / UIMA

MULTISPORTI / UIMA

Osastot

Elektroniikka

Palautuminen ja hoito

KAIKKI( Garmin )

Garmin

Garmin on johtava GPS-kuluttajatuotteiden valmistaja. Sillä on pitkä historia tarjoamalla monipuolista GPS: ää pyöräilyyn, juoksemiseen, fyysiseen harrastukseen ulkona, meri-, ilmailu- ja autoohjaukseen. Se on myös ansainnut tunnustusta älykelloissa maailmanlaajuisesti. Maailmassa on paljon GPS-yrityksiä, jotka tarjoavat erikoistuneita palveluita seuranta- ja koulutusohjelmiin. Garmin Company erottuu joukosta laadukkaiden tuotteidensa ansiosta. Garminin perustavoite on tyydyttää asiakkaitaan ja kannustaa heitä harrastamaan urheilullisia pyrkimyksiä.
Garmin Forerunner on saavuttanut valtavan suosion ulkoiluharrastajien keskuudessa vuosien varrella. Se on täydellinen laite, jolla voit laittaa ranteen ja seurata harjoittelua ja ulkoilua. Garmin
Edelläkävijä mittaa matkan, kulutetut kalorit, nopeuden ja vauhdin koko fyysisen harjoittelun ja juoksun ajan. Garminin edelläkävijän avulla voit parantaa suorituskykyäsi, koska se auttaa sinua seuraamaan kaikkia liikettä koskevia signaalin yksityiskohtia.
Garmin forerunner GPS on suunniteltu laskemaan ja tallentamaan tietoja, kun olet käynnissä tai harrastat fyysistä toimintaa, joka voidaan hakea myöhemmin. Garmin-tuotteet ovat yhä enemmän etenemässä uuden aikakauden vaatimusten täyttämiseksi.

clouse menu Sulje