up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Briller tennis og padel

Briller tennis og padel

Finn et bredt utvalg av Briller-produkter for tennis og padel. Oppdag de beste tilbudene hos smashinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Briller

Merkevarer av Briller

Tips for valg av tennisbriller

Tilbehør

Når du driver med utendørssport, hjelper solbriller med å beskytte øynene dine mot en rekke elementer som skitt, støv, regn, vind, skadelige UV stråler og insekter osv. De bidrar også til å forbedre klarheten og lysstyrken i synet. Uansett hvor gode solbrillene dine er, vil de ikke tjene deg lenge uten riktig vedlikehold og stell. En av tingene du trenger for å sikre at solbrillene dine holder seg i form og i god stand er å kjøpe et etui/veske av god kvalitet.
Når du kjøper tilbehør til solbrilleveske , sørg for at de er laget av materiale av god kvalitet. Sportsbrilleetuier og deksler er tilgjengelig i mange forskjellige materialer, inkludert sterk plast og aluminium, for å holde brillene dine trygge. Disse koffertene er vanligvis laget av lette, myke, halvfaste og harde materialer. Noen tilleggsmaterialer brukes også til å lage brilleetuier som sølv, metall og tre. Deretter bør du også vurdere demping og størrelse på ermet. De bør ha polstrede stoffforer for å gi ekstra beskyttelse for brillene og linsene dine, og størrelsen avhenger av størrelsen på brillene dine.

Squashglass

Squash briller er slagfaste sportsbriller som beskytter øynene dine mot skade. Selv om tekniske standarder og sikkerhetsstandarder kan variere fra land til land, er den grunnleggende ideen at de må tåle sterke påvirkninger uten å gå i stykker. Squashglass er laget av polykarbonatglass som anses å være det beste alternativet.
Når du velger squashbriller , må du vurdere hvor godt de fungerer som slagfaste. Deretter må du også forsikre deg om hvor mye de gir motstand mot tåke. Hvis du ikke ser ordentlig, kan du ikke treffe ballen, noe som vil påvirke prestasjonen din. Du vil forsikre deg om at de passer hodet ditt riktig uten å riste. Squashbriller må gi stabilitet og komfort til spilleren gjennom hele spillet.

Solbriller

Sportssolbriller brukes ikke lenger kun til sport. Du kan finne det siste innen design, materialer og nyanser innen sportssolbriller med avanserte tekniske egenskaper og egenskaper. Det er imidlertid et par ting du bør huske på når du kjøper sportssolbriller . Først må du vurdere fargen på linsen. Sportsentusiaster kan delta i aktiviteter under ulike forhold. For eksempel syklister, langdistanseløpere, fiskere, golfere osv. de opererer under forskjellige forhold og krever derfor forskjellige linser.
Deretter må linsematerialet velges med omhu. Det er to hovedalternativer som polykarbonatlinser og glasslinser. Glasslinser er klarere, mens polykarbonatlinser er ripebestandige. Dunlop , Prince , Rudy Project og Bolle er de mest anerkjente merkene som tilbyr sportssolbriller.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk