up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Lasit tennis ja padel

Lasit tennis ja padel

Löydä laaja valikoima tuotteita Lasit tuotteita henkilölle tennis ja padel. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa smashinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Lasit

n merkit Lasit

Vinkkejä tennislasien valintaan

Lisätarvikkeet

Kun harrastat ulkoilua, aurinkolasit auttavat suojaamaan silmiäsi useilta elementeiltä, kuten lialta, pölyltä, sateelta, tuulelta, haitallisilta UV säteiltä ja hyönteisiltä. Ne auttavat myös parantamaan näön selkeyttä ja kirkkautta. Huolimatta siitä, kuinka hyvät aurinkolasisi ovat, ne eivät kuitenkaan palvele sinua pitkään ilman asianmukaista huoltoa. Yksi asia, joka sinun on varmistettava, että aurinkolasit pysyvät kunnossa ja hyvässä kunnossa, on ostaa laadukas kotelo/laukku.
Kun ostat aurinkolasikotelon tarvikkeita , varmista, että ne on valmistettu hyvälaatuisesta materiaalista. Urheilulasien koteloita ja suojakuoria on saatavana useista eri materiaaleista, mukaan lukien vahvasta muovista ja alumiinista, jotta lasit pysyvät turvassa. Nämä kotelot on yleensä valmistettu kevyistä, pehmeistä, puolikiinteistä ja kovista materiaaleista. Silmälasikoteloiden valmistuksessa käytetään myös muita materiaaleja, kuten hopeaa, metallia ja puuta. Seuraavaksi sinun tulee harkita myös hihan pehmustetta ja kokoa. Niissä tulisi olla pehmustetut kangasvuoret, jotka tarjoavat lisäsuojaa laseillesi ja linsseillesi, ja koko riippuu lasien koosta.

Squash lasit

Squash lasit ovat iskunkestäviä urheilulaseja, jotka suojaavat silmiäsi vaurioilta. Vaikka tekniset ja turvallisuusstandardit voivat vaihdella maittain, perusajatuksena on, että niiden on kestettävä voimakkaita iskuja rikkoutumatta. Squash lasit on valmistettu polykarbonaattilinsseistä, joita pidetään parhaana vaihtoehtona.
Kun valitset squash laseja , sinun on otettava huomioon, kuinka hyvin ne toimivat iskunkestävänä. Seuraavaksi sinun on myös varmistettava, kuinka paljon ne kestävät sumua. Jos et näe kunnolla, et voi lyödä palloa, mikä vaikuttaa suorituskykyisi. Haluat varmistaa, että ne sopivat päähäsi oikein tärisemättä. Squash lasien tulee tarjota pelaajalle vakautta ja mukavuutta koko pelin ajan.

Aurinkolasit

Urheiluaurinkolaseja ei enää käytetä vain urheiluun. Löydät uusimmat designin, materiaalit ja sävyt urheiluaurinkolaseista edistyneillä teknisillä ominaisuuksilla ja ominaisuuksilla. On kuitenkin otettava huomioon muutama seikka, kun ostat urheilullisia aurinkolaseja . Ensinnäkin sinun on harkittava linssin väriä. Urheilun harrastajat voivat osallistua toimintaan erilaisissa olosuhteissa. Esimerkiksi pyöräilijät, pitkän matkan juoksijat, kalastajat, golfaajat jne. he toimivat erilaisissa olosuhteissa ja vaativat siksi erilaisia linssejä.
Seuraavaksi linssin materiaali on valittava viisaasti. Päävaihtoehtoja on kaksi, kuten polykarbonaattilinssit ja lasilinssit. Lasilinssit ovat kirkkaampia, kun taas polykarbonaattilinssit ovat naarmuuntumattomia. Dunlop , Prince , Rudy Project ja Bolle ovat tunnetuimpia urheiluaurinkolaseja tarjoavia tuotemerkkejä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje