Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Glasögon

Glasögon tennis och paddel

Hitta ett brett utbud av Glasögon-produkter för tennis och paddel. Upptäck de bästa erbjudandena på smashinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Glasögon

Märken i Glasögon

Tips för att välja tennisglasögon

Tillbehör

När du gör någon utomhussport hjälper solglasögon till att skydda dina ögon från ett antal element som smuts, damm, regn, vind, skadliga UV strålar och insekter, etc. De hjälper också till att förbättra synens klarhet och ljusstyrka. Men oavsett hur bra dina solglasögon är, kommer de inte att tjäna dig länge utan ordentligt underhåll och skötsel. En av de saker du behöver för att dina solglasögon ska hålla sig i form och i gott skick är att köpa ett fodral/väska av bra kvalitet.
När du handlar tillbehör till solglasögonfodral , se till att de är gjorda av material av god kvalitet. Sportglasögonfodral och fodral finns i många olika material, inklusive kraftig plast och aluminium, för att hålla dina glasögon säkra. Dessa fodral är vanligtvis gjorda av lätta, mjuka, halvfasta och hårda material. Vissa ytterligare material används också för att göra glasögonfodral som silver, metall och trä. Därefter bör du också överväga dämpningen och storleken på ärmen. De bör ha vadderade tygfoder för att ge extra skydd för dina glasögon och linser och storleken beror på storleken på dina glasögon.

Squashglas

Squashglasögon är slagtåliga sportglasögon som skyddar dina ögon från skador. Även om tekniska och säkerhetsmässiga standarder kan skilja sig från land till land, är grundtanken att de måste tåla kraftiga stötar utan att gå sönder. Squashglasögon är gjorda av polykarbonatlinser som anses vara det bästa alternativet.
När du väljer squashglasögon måste du tänka på hur väl de fungerar som slagtåliga. Därefter måste du också se till hur mycket de ger motstånd mot dimma. Om du inte kan se ordentligt kan du inte slå bollen, vilket kommer att påverka din prestation. Du vill se till att de passar ditt huvud korrekt utan att skaka. Squashglasögon måste ge stabilitet och komfort till spelaren under hela spelet.

Solglasögon

Sportsolglasögon används inte längre bara för sport. Du kan hitta det senaste inom design, material och nyanser inom sportsolglasögon med avancerade tekniska egenskaper och egenskaper. Det finns dock några saker att tänka på när du handlar sportsolglasögon . Först måste du överväga färgen på linsen. Sportentusiaster kan delta i aktiviteter under olika förhållanden. Till exempel, cyklister, långdistanslöpare, fiskare, golfare, etc. de opererar under olika förhållanden och kräver därför olika linser.
Därefter måste linsmaterialet väljas klokt. Det finns två huvudalternativ som polykarbonatlinser och glaslinser. Glaslinser är klarare, medan polykarbonatlinser är reptåliga. Dunlop , Prince , Rudy Project och Bolle är de mest erkända märkena som erbjuder sportsolglasögon.