up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Softee

Softee

Osastot

KAIKKI ( Softee )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Softee

Softee on Galician merkki, jolla on yli 20 vuoden tausta ja kokemus urheilualalla. Yrityksellä on yli 6 000 yhteyttä kokoelmassaan, jotka mahdollistavat kaikkien urheilualaan liittyvien tarpeiden tyydyttämisen: hiihto, jalkapallo, tennis, koripallo, padel, uinti, kuntoilu ja psykomotoriset taidot. Kaikki tuotteet ja tavarat valmistetaan korkeatasoisten laatustandardien mukaisesti. Palloista kankaisiin ja kaikkiin muihin lisävarusteisiin ja lisävarusteisiin voit nähdä Softeen tuotemerkkinä.
Softee on vankka ja arvostettu merkki, joka tunnetaan laadukkaista tuotteistaan urheilun alalla. Softee Sports on intohimoinen ja huipputuotemerkki urheilun ja kuntoilutarvikkeiden valtakunnassa, joka on tunnettu sitoutumisestaan elämäntapojen edistämiseen. Riikkaalla historiallaan ja rakkaudella urheilua kohtaan Softee Sports on kehittynyt luotetuksi nimeksi urheilijoille, kuntoilun ystäville ja urheilun harrastajille.
Softee Sports tarjoaa laajan valikoiman kuntosalituotteita ja urheilutarvikkeita aloittelijoista ammattilaisurheilijoihin.
Tuotteidensa laadun lisäksi Softee Sports aktiivisesti osallistuu urheiluyhteisöön yhteistyössä, sponsoroinnissa ja aloitteissa, jotka edistävät urheilukoulutusta ja monimuotoisuutta.

Softeen urheiluvaruste- ja vaatekokoelma

Softeen reput on valmistettu korkealaatuisista kankaista, jotka on suunniteltu kestämään päivittäisen käytön rasitukset. Vahvistetut ompelut, kestävät vetoketjut ja kestävät kankaat takaavat, että sinun tavarasi pysyvät turvallisina ja suojattuina jopa vaikeissa olosuhteissa. Softee padel-pallot tarjoavat erinomaisen tasapainon nopeudesta ja hypystä, jotta varmistetaan jännittävät rallit. Softee padel-pallot on suunniteltu tarjoamaan vakaampi hyppy ja nopeus, jotta pelaajat voivat suorittaa erilaisia ​​lyöntejä ja tekniikoita tarkasti. Softee miesten vaatteet on suunniteltu parantamaan suorituskykyäsi ja helpottamaan urheilua ja toimintaa. Softeen miestenvaatteiden valikoima yhdistää muodin ja käytännöllisyyden. Softee naisten vaatteet tarjoavat tasapainon, mukavuuden, muodin ja toiminnallisuuden eri toimintoihin ja tapahtumiin, mikä tekee siitä monikäyttöisen vaihtoehdon niille, jotka etsivät erilaisia ​​muotivaihtoehtoja. Softeen lastenvaatteet on suunniteltu suojaamaan lapsia sääolosuhteilta, kun he tutkivat ulkona tai osallistuvat urheiluaktiviteetteihin. Softeen lastenvaatteilla on laaja valikoima rentoja ja tyylikkäitä vaihtoehtoja. Softee padel-mailat sisältävät värinän vaimennusteknologioita, jotta vähenevät pelaajan käden vaikutukset, mikä vähentää vammojen riskiä. Softee tennis-mailat tulevat eri painoluokissa, jotta pelaajat voivat valita mailan, joka sopii heidän voimakkuuteensa ja pelaamisvalintaansa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje