Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Softee

Information för Softee
Softee är ett galiciskt märke med mer än 20 års erfarenhet inom sportområdet. Företaget har över 6 000 produkter i sin samling som kommer att låta dig täcka alla behov som uppstår inom alla typer av sport: fälthockey, fotboll, tennis, basket, paddeltennis, simning, fitness och psykomotorik. Alla produkter och föremål tillverkas under högkvalitativa standarder. Från bollar till tyg, via alla andra tillbehör eller komplement, kan du se det under Softee-märket.
Softee är ett väletablerat och respekterat märke som känt för sitt löfte att erbjuda högkvalitativa produkter för sport. Softee Sports är ett passionerat och toppmärke inom kungariket av sport- och fitnessutrustning, känt för sin hängivenhet att främja en energisk och hälsosam livsstil. Med en rik historia och en kärlek till atletism har Softee Sports utvecklats till ett förtroendenamn bland atleter, fitnessfans och sportälskare.
Softee Sports erbjuder ett brett utbud av fitness och sportprodukter som är utformade för att leda atleter av alla grupper, från nybörjare till professionella.
I komplement till sin produktsuperioritet engagerar sig Softee Sports intensivt med den sportiga samhällen genom partnerskap, sponsring och initiativ som främjar sportsformation och inkludering.

Softee Collection of sports equipment and clothing

Softee-ryggsäckar är tillverkade av högkvalitativa tyger som är byggda för att motstå slitage. Förstärkta sömmar, hållbara dragkedjor och tåliga tyger garanterar att dina ägodelar stannar säkra och skyddade, även i utmanande förhållanden. Softee-padelbollar ger en utmärkt balans av hastighet och studs för att främja spännande rallyn. Softee-padelbollar är utformade för att ge en konstant studs och hastighet, vilket gör att spelare kan utföra olika skott och tekniker med precision. Softee mens clothing är utformad för att förbättra din prestanda och bekvämlighet under sport och aktiviteter. Softees herrkläder sammanför mode och bekvämlighet. Softee women clothing erbjuder balans, bekvämlighet, mode och funktion över olika aktiviteter och händelser, vilket gör det till ett mångsidigt alternativ för dem som söker olika modealternativ. Softee kids clothing är utformad för att skydda barnen från elementen medan de utforskar utomhus eller engagerar sig i sportaktiviteter. Softees kläder för barn har ett stort utbud av avslappnande och stilfulla alternativ. Softee-padelracketar inkorporerar vibrationsdämpande tekniker för att minska effekten på en spelares arm, vilket minskar risken för skador. Softee-tennisracketar finns i olika viktklasser, vilket gör att spelare kan välja en racket som passar deras styrka och spelsval.