Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Softee

Over Softee
Softee is een Galicische label met meer dan 20 jaar achtergrond en ervaring in de sportzone. Het bedrijf heeft meer dan 6.000 connecties in zijn collectie die u kunnen helpen elke eis die ontstaat in het gebied van elk sportveld te dekken: veldhockey, voetbal, tennis, basketbal, paddle tennis, zwemmen, fitness en psychomotorische vaardigheden. Alle producten en items worden onder superieure kwaliteitsnormen geproduceerd. Van ballen tot stof, via elk ander accessoire of complement, kunt u het onder het Softee merk zien.
Softee is een goed etabeleerd en gerespecteerd label dat bekend staat om zijn belofte om hoogwaardige producten voor sport te bieden. Softee Sports is een passievol en topmerk in het koninkrijk van sport- en fitnessartikelen, bekend om zijn toewijding aan het bevorderen van een energiek en gezond leven. Met een rijke geschiedenis en een liefde voor athleticisme, is Softee Sports uitgegroeid tot een betrouwbaar merk onder atleten, fitnessfans en sportliefhebbers.
Softee Sports presenteert een breed scala aan fitness- en sportproducten ontworpen om atleten van alle groepen, van beginners tot professionals, aan te voeren.
Als aanvulling op zijn productsuperioriteit, is Softee Sports actief betrokken bij de sportwereld via samenwerkingen, sponsorships en initiatieven die de sportvorming en inclusiviteit bevorderen.

Softee collectie aan sportartikelen en kleding

Softee rugzakken zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen die bestand zijn tegen de veeleisende omstandigheden van dagelijks gebruik. Versterkte stiksels, stevige ritsen en robuuste stoffen garanderen dat uw bezittingen veilig en beschermd zijn, zelfs in uitdagende omstandigheden.
Softee padelballen bieden een uitstekend evenwicht tussen snelheid en sprong om spannende rallies te bevorderen. Softee padelballen zijn ontworpen om een ​​constante sprong en snelheid te bieden, waardoor spelers verschillende schoten en technieken met precisie kunnen uitvoeren. Softee herenkleding is ontworpen om uw prestaties en gemak tijdens sport en activiteiten te verbeteren. De herencollectie van Softee combineert mode en gemak. Softee vrouwenkleding biedt balans, gemak, mode en functionaliteit over verschillende activiteiten en evenementen, waardoor het een veelzijdige optie is voor degenen die verschillende modieuze opties zoeken.
Softee kinderkleding is ontworpen om kinderen te beschermen tegen de elementen terwijl ze buiten spelen of sportactiviteiten beoefenen. Softee's kleding voor kinderen heeft een uitgebreid aanbod aan ontspannende en stijlvolle opties.
Softee padelrackets hebben trillingsdempende technologieën om het effect op de arm van een speler te verminderen en het risico op schade te verlagen. Softee tennisrackets zijn verkrijgbaar in verschillende gewichtsklassen, waardoor spelers een racket kunnen kiezen dat bij hun kracht en speelkeuzes past. Softee kleding voor kinderen heeft een uitgebreid aanbod aan ontspannende en stijlvolle opties.