Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Phelps

Phelps
Om Phelps
Phelps er et anerkjent og innovativt badetøymerke som er dedikert til å gi idrettsutøvere og vannentusiaster produkter av høy kvalitet som bidrar til økt ytelse, og som løfter deres svømmeopplevelse. Merket ble grunnlagt i 2008 av Michael Phelps, den mest dekorerte olympier i historien, og reflekterer hans utrettelige streben etter å utføre det beste og hans lidenskap for svømming. Oppdag det brede utvalget av Phelps-svømmetøy hos Swimminn.

Phelps har vellykket kombinert Michaels Phelps' uovertrufne ekspertise innen svømming med moderne teknologi og innovative design for å skape et omfattende utvalg av badetøy og tilbehør. Uansett om du er en aspirerende olympier eller en hobby-svømmer, lover Phelp's produkter å forbedre ytelsen og gjøre tiden i vannet til en utmerket opplevelse. Phelps forstår de unike behovene til svømmere og har utviklet et komplett utvalg av badedrakter og andre svømmetilbehør for å imøtekomme disse kravene. Det slanke og ergonomiske designet sikrer maksimal komfort og bevegelsesfrihet, og gjør dem til det foretrukne valget for eliteløpere og fritids-svømmere.

Forbedre svømmeopplevelsen med Phelps

Designet med moderne teknologi og et øye for detaljer, Phelps herrebadedrakter tilbyr uten sammenligning ytelse i vannet. Badedraktene er laget av avanserte materialer som reduserer luftmotstand og øker flyteevnen, noe som gir svømmere en konkurransefordel under løp. Disse badedraktene er utviklet med fokus på hydrodynamikk og fleksibilitet, noe som gir kvinnelige atleter muligheten til å optimalisere ytelsen. Blendingen av stil og funksjonalitet i Phelps damebadedrakter gjør dem til et toppvalg for svømmere på alle nivåer, fra hobby-svømmere til toppsjikt-konkurrenter.

Phelps svømmemøtrikker er utviklet for å redusere luftmotstand og sikre et sikkert grep, og sikre minimal motstand i vannet. Laget av materialer av høy kvalitet og god holdbarhet, tilbyr disse svømmemøtrikkene beskyttelse for hår og hodebunn, samtidig som de fremmer bedre hydrodynamikk. Tilgjengelig i ulike farger og design, lar Phelp's svømmemøtrikker svømmere uttrykke sin personlige stil samtidig som de optimaliserer ytelsen.

Phelps svømmebriller er resultatet av nøye forskning og utvikling, og leverer krystallklart syn og et lekkasjesikkert grep. Merket tilbyr et variert utvalg av svømmebriller som tilpasser seg ulike preferanser og svømmeforhold. Uansett om svømmere trener i bassenget eller konkurrerer i åpent vann, Phelps svømmebriller tilbyr uovertruffen sikt, komfort og holdbarhet.

Utenfor bassenget, Phelps briller tilbyr en stilig og funksjonell løsning for atleter som trenger briller under sine daglige aktiviteter. Disse brillene er designet med samme oppmerksomhet på detaljer som deres svømmeutstyr, og inkluderer lette materialer, elegante design og avanserte linseteknologi for å optimalisere klarhet og beskyttelse. Phelps jammers er et populært valg for mannlige svømmere som søker maksimal ytelse og kompresjon under konkurranser. Disse tettsittende, knebrede badedraktene er laget for å redusere muskelvibrasjon og tretthet, og forbedre svømmerens kraft og hastighet i vannet. Phelp's jammers er laget av klor-bestandige stoffer, noe som sikrer lang levetid selv med intens trening.