Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Phelps

Phelps
Information för Phelps
Phelps är ett välrenommerat och innovativt badklädesmärke som är dedikerat till att ge atleter och vattenfantaster högkvalitativa, prestandabaserade produkter som förhöjer deras simupplevelse. Grundat 2008 av Michael Phelps, den mest dekorerade olympiern genom tiderna, speglar märket hans oförtröttliga strävan efter excellence och passion för simning. Upptäck det breda sortimentet av Phelps simutrustning på Swimminn.

Phelps har med framgång kombinerat Michaels Phelps oöverträffade kunskap inom simning med avancerad teknik och innovativa design för att skapa ett omfattande sortiment av badkläder och tillbehör. Oavsett om du är en aspirerande olympier eller ett rekreationssimmare, lovar Phelp´s produkter att förbättra din prestanda och göra din tid i vattnet till en exceptionell upplevelse. Phelps förstår de unika behoven hos simmare och har utvecklat en omfattande linje med baddräkter och andra simtillbehör för att möta deras krav. Den slanka och ergonomiska designen säkerställer maximal komfort och rörelsefrihet, vilket gör dem till ett föredraget val för elitsimmare och rekreationssimmare lika.

Förhöj din simupplevelse med Phelps

Designad med avancerad teknik och noggrannhet, Phelps herr baddräkter erbjuder en oöverträffad prestanda i vattnet. Dräkterna är tillverkade av avancerade material som minskar drag och förbättrar flytkraften, vilket ger simmare en konkurrenskraftig fördel under tävlingar. Dessa baddräkter är utformade med fokus på hydrodynamik och flexibilitet, som ger kvinnliga atleter möjlighet att optimera sin prestanda. Blandningen av stil och funktion i Phelps dam baddräkter gör dem till ett toppval för simmare av alla nivåer, från avslappnade poolbesökare till toppkonkurrenter. Phelps simmössor är utformade för att minska drag och erbjuda en säker passform, vilket säkerställer minimal resistens i vattnet. Tillverkad av högkvalitativa, hållbara material, erbjuder dessa simmössor skydd för hår och hårbotten samtidigt som man främjar bättre hydrodynamik. Tillgängligt i olika färger och design, låter Phelp´s simmössor simmare att uttrycka sin personliga stil samtidigt som man optimerar sin prestanda. Phelps simglasögon är resultatet av noggrann forskning och utveckling, som levererar kristallklar vision och ett tätt passande. Märket erbjuder ett diversifierat sortiment av simglasögon för att möta olika preferenser och simförhållanden. Oavsett om simmare tränar i poolen eller tävlar i öppet vatten, Phelps simglasögon erbjuder oöverträffad synbarhet, komfort och hållbarhet.
Utöver poolen, Phelps glasögon ger en stilig och funktionell lösning för atleter som behöver glasögon under sina vardagliga aktiviteter. Dessa glasögon är designade med samma noggrannhet som deras simutrustning, som inkorporerar lättviktsmaterial, slanka design och avancerade lins teknologier för att optimera klarhet och skydd. Phelps jammers är ett populärt val för män som söker maximal prestanda och kompression under tävlingar. Dessa tight-passande, knälånga baddräkter är tillverkade för att minska muskelvibrationer och trötthet, vilket förbättrar simmarnas kraft och hastighet i vattnet. Phelp´s jammers är gjorda av klor-resistenta tyger, vilket säkerställer långvarighet även med intensiv träning.