up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Tenten

Luifels en Zonneweringen

()
load

Hoe gebruik ik luifels?

De kappen

De buitenste kappen voor kamperen zijn gemaakt van ondoordringbaar en sterk polyesterweefsel. Het voeringmateriaal is van 100% katoenen stof en de vulling is zacht, warm en opmerkelijk ontspannen. Flexibele halfronde capuchon met trekkoord houdt het hoofd van de grond om kou te beperken en warm te blijven.

Campingmatten

Opblaasbare of zelfopblazende matten zijn de beste optie voor kampeermatten als je een meerdaagse tocht maakt, omdat ze meestal veel handiger zijn als ze gevuld zijn en kleiner worden opgevuld als ze niet worden gebruikt. Je zult ze in je kampeerrugzak kunnen laten springen. U kunt kampeermatten kopen bij Black Diamond , Vaude , Sea to Summit , Ferrino , Columbus .

Tenten

De tenten zijn de schuilplaatsen die bestaan uit bedekkingen van stof of ander materiaal dat is uitgestald, verbonden met een raamwerk van schachten of bevestigd aan een afschermtouw. Terwijl meer ontoereikende tenten vrijstaand kunnen zijn of aan de grond zijn vastgemaakt, worden enorme tenten normaal gesproken vastgemaakt met behulp van stroppen die aan stokken of tenthouders zijn bevestigd.

Tips om luifels te gebruiken

1. Als u de luifel tijdens uw kampeertocht wilt bevestigen, doe dan eerst een oefenrun.
2. Zorg ervoor dat u alle kleppen ontdekt en weet hoe ze werken voordat u voor de eerste keer probeert uit te rekken.
3. Overweeg om een luifeltrekker aan te schaffen om de luifel op zijn plaats op de rail te krijgen.
4. Een elektrische pomp is zo comfortabel.
5. Pin het uit. Als het correct is vastgemaakt, is het beschermd tegen onverwachte weersveranderingen.
6. Stenen haringen zijn noodzakelijk als u op een opstelplaats stort.
7. Het aanbrengen van een hemelbekleding helpt bij het isoleren waardoor uw luifel meer verwarmd blijft als het buiten koud is.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden