up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Wandeluitrusting

Pikhouwelen

()
load

Hoe Piolets te kiezen om te wandelen

Voor skitochten geven wandelaars de voorkeur aan compacte en ultralichte piloten. Ze zijn ook ideaal voor gletsjerreizen en gaan overal met je mee zonder je te verzwaren. Skitouringpioletten zijn ontworpen met hoogwaardig materiaal, steelhead en een gebogen steel.
Bergbeklimmerspioletten zijn gemaakt van een rechte aluminium as of een gebogen as. Ze hebben een steelhead met een klassiek gebogen plectrum en comfortabele grip. Voor technisch bergbeklimmen bieden deze piolets een solide plaatsing op elk type ijsterrein dankzij de trigrest en griprest handsteun die het in elke situatie comfortabel en gemakkelijk te hanteren maakt.
IJsklimmen en alpinisme Piolets zijn speciaal ontworpen voor ijsklimmen, ijs bedekte terreinen, rotsen en icefalls. In vergelijking met de klassieke pioletten zijn ijsklimpiloten korter met een kop en een gebogen schacht.

Hoe piolets kiezen om te wandelen?

Als je eenmaal wat basiskennis hebt gekregen van de pioletten en de soorten piolets die zijn ontworpen voor verschillende terreinen, kun je een geschikte kiezen voor je volgende wandeltocht. Houd voordat u winkelt rekening met de volgende dingen, zoals Head, Pick, Adze, Carabiner hole, Shaft, Shaft grip en Spike of piolets om uit te kiezen. Dit zijn de basiscomponenten van piolets waarmee u vertrouwd moet zijn. Salewa , Petzl , Black Diamond , en Black Diamond en Singing Rock zijn de beste merken waar je pioletten kunt kopen om te wandelen!

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden