Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Outwell

Over Outwell
Outwell verzameling van kampeeruitrusting en tenten zijn op zo'n manier gemaakt dat je je thuis voelt tijdens het kamperen. Het comfort en gemak van thuiskamperen hebben het merk geweldig gemaakt en het naar het volgende niveau gebracht. De tenten en kampeeruitrusting van het merk zijn perfect voor elke gezinsvakantie. Het bedrijf wordt erkend als de toonaangevende tent- en kampeerfabrikant en leverancier over de hele wereld. Er zijn grote hoogtetenten die het bedrijf maakt die tegelijkertijd zeven tot acht personen kunnen aanpassen. Om dit seizoen met je gezin te kamperen, krijg je het nieuwste assortiment tenten en accessoires van Outwell en maak de reis onvergetelijk.

Outwell is een gevierd outdoor-uitrustings- en kampeerlabel dat al meer dan drie decennia aan de vooravond van de kampeerindustrie staat. Met een diepe liefde voor de natuur en een belofte van duurzaamheid, Outwell innoveert en produceert een breed scala aan kampeergear, waaronder slaapzakken, meubels, tenten en accessoires. Wat Outwell apart zet, is zijn onwankelbare doelstelling van uitmuntendheid in productinnovatie en engineering, waardoor kampeerders kunnen genieten van gemak, comfort en bescherming in de natuur.

Outwell collectie van outdoor-uitrusting en apparatuur

Outwell tenten zijn ontworpen om de rigouren van de buitenlucht te weerstaan. Ze gebruiken sterke en duurzame stoffen, waaronder hoogwaardige materialen, stevige stangen en versterkte naden.
Outwell lounge tent is ontworpen om grote leefruimtes te bieden, waardoor je een gezellig en aantrekkelijk ruimte kunt creëren voor verschillende activiteiten.
Outwell slaapzakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten om verschillende lichaamstypen en maten aan te passen. Sommige modellen zijn ook voorzien van flexibele kragen en capuchons om warmte te vangen en je warm te houden.
Outwell slaapmatten zijn ontworpen om gemak en isolatie te bieden tijdens het kamperen in de buitenlucht. Outwell biedt ook schuimmatrassen aan, die eenvoudig, licht en eenvoudig op te rollen en te verplaatsen zijn.
Outwell van tenten zijn ontworpen om te worden verbonden met je camper of motorhome met behulp van verschillende aansluitprocedures. Algemene uitbreidingsopties bevatten mouwen die over de luifelrail van de bus schuiven, haken, riemen en magneten voor een veilige en stabiele verbinding.
Outwell flessen zijn licht en duurzaam, waardoor ze een geschikte optie zijn voor het kamperen. Ze zijn bestand tegen corrosie en meestal herbruikbaar.
Outwell camping kooktoestellen zijn gemaakt om kampeerders een efficiënte manier te bieden om voedsel te koken terwijl ze genieten van de grootse buitenlucht.
Outwell kampeeruitrusting biedt een breed scala aan producten en items ontwikkeld om de kampeerervaring en avonturen te verbeteren.