Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Mikado

Over Mikado
Mikado, een naam die synoniem staat voor precisie en innovatie in de wereld van hengelsport, is al decennia een betrouwbare metgezel voor vissers over de hele wereld. Met een toewijding aan het maken van topklassen hengelsportuitrusting heeft Mikado zichzelf gevestigd als een leider in de branche, met een uitgebreide reeks producten afgestemd op vissers van alle niveaus. Mikado´s reis begon in het hart van liefhebbers van de hengelsport in Polen in het vroege decennium van de jaren 1980. Wat begon als een kleine familiebedrijf dat gewijd was aan het maken van hoogwaardige hengelsportuitrusting, evolueerde al snel tot een merk dat bekend staat om zijn onvermoeibare zoektocht naar uitmuntendheid.
Vandaag de dag biedt Mikado een rijke geschiedenis van productinnovatie, aangedreven door een diep begrip van vistechnieken en een toewijding aan duurzaamheid. Hun toewijding aan het creëren van uitrusting die niet alleen de prestaties verbetert, maar ook respect toont voor het milieu, heeft hen een gedreven wereldwijde aanhang opgeleverd. Met diep verankerde roots en een toewijding aan het produceren van hoogwaardige hengelsportuitrusting, blijft Mikado de go-to-merk voor vissers die niets anders dan het beste willen. Of je nu een ervaren visser bent of net begint, de diverse reeks producten van Mikado´s hengelsportuitrusting zorgt ervoor dat je de juiste gereedschappen hebt om van je volgende vistrip een succes te maken.

Navigeren naar uitmuntendheid in hengelsportuitrusting

Mikado hengelmolens zijn precisie-ingeneerd om een ​​soepele werping en terugwinning te garanderen. Met een verscheidenheid aan modellen afgestemd op verschillende vistechnieken, van zoetwater tot zoutwater, worden deze molens vertrouwd door vissers over de hele wereld. Mikado hengels zijn vervaardigd met de nieuwste technologie en materialen, waardoor de perfecte balans wordt gevonden tussen gevoeligheid en kracht. Of je nu vliegvissen of diepzeevissen doet, Mikado heeft een hengel ontworpen om aan je behoeften te voldoen. Mikado biedt een uitgebreid assortiment aan lokmiddelen, elk ontworpen om de natuurlijke bewegingen van prooi te nabootsen, waardoor vissen met levensechte precisie worden aangetrokken. Mikado vishaken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om verschillende vismogelijkheden te passen. Vissen in lage-lichtomstandigheden wordt gemakkelijker gemaakt met Mikado verlichtingsoplossingen voor de hengelsport. Hun producten zorgen voor zichtbaarheid en veiligheid tijdens nachtelijke en vroege ochtendvistrips.
Houd je hengelsportuitrusting georganiseerd en binnen handbereik met Mikado´s hengelhouders. Ontworpen voor gemak en duurzaamheid maken deze houders vissen vanaf een boot of oever een fluitje van een cent. Bescherm je waardevolle uitrusting tegen de elementen met Mikado droogzakken. Deze betrouwbare Mikado droogzakken zijn essentieel voor iedere visser die hun uitrusting droog en veilig wil houden. Mikado herenkleding biedt comfort en functionaliteit op het water. Van vochtafstotende shirts tot duurzame vissersbroeken, hun kleding is ontworpen om je visexperience te verbeteren.