Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Billabong

Billabong
Om Billabong
Billabong er et verdensberømt mærke inden for ekstreme sportsgrene og strandtøj. Med et stærkt fokus på surfingkultur har selskabet blevet synonymt med højkvalitets beklædning og tilbehør, der imødekommer behovene hos eventyrere. Hos Xtremeinn tilbyder Billabong et bredt udvalg af produkter, herunder skjorter, hoodies, sweatshirts, shorts, badedragter, våddragter, bikinier og rygsække, der er designet til at forbedre ydeevnen og stilen hos dem, der elsker at presse deres grænser inden for ekstreme sportsgrene. Billabong blev grundlagt i 1973 på Australiens Gold Coast af Gordon og Rena Merchant. Da populariteten af surfing voksede globalt, greb Billabong muligheden og blev en leder i branchen. Gennem 1980'erne og 1990'erne gjorde mærket betydelige fremskridt og etablerede sig stærkt på det internationale marked. Billabongs engagement i produktion af innovative designs, brug af premiummaterialer og samarbejde med professionelle surfere hjalp med at styrke mærkets ry som et troværdigt og ikonisk mærke. Billabong bringer essensen af surfingkultur til live gennem sit højkvalitets beklædning og tilbehør. Med en rig historie og en stadig drive for innovation fortsætter Billabong med at være et foretrukket valg for dem, der omfavner eventyr og spændingen ved havet.

Billabongs Surfingkultur og Højkvalitets Beklædning

Billabong skjorter er håndværket med den perfekte blanding af komfort, stil og holdbarhed. Fremstillet af højkvalitets stoffer giver disse skjorter åndbarhed og fri bevægelighed, hvilket gør dem ideelle til aktive personer. Billabong hoodies er essentielle genstande til køligere dage eller hyggelige aftener ved stranden. Blandingen af varme og stil er disse dragter fremstillet af bløde og isoleringsmaterialer, der holder dig behagelig i forskellige vejrforhold. Med fokus på innovativ design og opmærksomhed på detaljen har Billabong sweatshirts unikke udskrifter, livlige farver og praktiske funktioner såsom kænguru lommer og justerbare hætter. Billabong shorts er designet til både vand- og landaktiviteter, hvilket sikrer optimal ydeevne og stil. Fremstillet af hurtigtørrende og strækbare materialer tilbyder disse shorts maksimal fleksibilitet og komfort. Med deres opsigtsvækkende designs og hårdfør konstruktion er Billabong shorts et must til enhver eventyreren. Billabong badedragter kombinerer moderne designs med funktion, hvilket gør det muligt at gøre et udsagn både på og uden for vandet. Designet til at blive sikkert på plads under aktive vandsportsaktiviteter, disse badedragter giver en flatterende pasform og kommer i forskellige farver, mønstre og skæringer til at passe til forskellige kropsformer og præferencer. Billabong rygsække er den perfekte ledsager til enhver eventyr, der tilbyder holdbarhed, funktionalitet og stil. Bygget til at modstå barske forhold har Billabong rygsække holdbare materialer og behagelige stropper, så du kan udforske med lethed og bære alt, hvad du har brug for.