up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Ernæring ekstrem sport

Ernæring ekstrem sport

Find et bredt udvalg af Ernæring-produkter til ekstrem sport. Oplev de bedste tilbud hos xtremeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Ernæring

Mærker for Ernæring

Fordele ved at tage kosttilskud

Barer:

Barer refererer normalt til ernæringsbarer eller energibarer. Det er barer , der typisk indeholder en blanding af kulhydrater, proteiner og fedtstoffer samt andre vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Proteinbarer er populære blandt atleter og fitnessentusiaster, da de er en bekvem og bærbar proteinkilde, som er afgørende for muskelreparation og vækst.

Kosttilskud:

Kosttilskud er produkter designet til at supplere eller tilføje til kosten og give yderligere næringsstoffer eller andre gavnlige stoffer. Disse kosttilskud kan omfatte vitaminer, mineraler, urter, aminosyrer, enzymer og andre diætkomponenter. Formålet med kosttilskud er at supplere, ikke erstatte, næringsstoffer, som du måske ikke får nok af fra din almindelige kost.

Drikkevarer:

Brug af drikkevarer som et supplement kan være en effektiv måde at imødekomme specifikke ernærings eller diætbehov, men det er vigtigt at gøre det med en klar forståelse af dine mål og rådføre dig med en sundhedspersonale eller ernæringsekspert, hvis det er nødvendigt. Læs omhyggeligt etiketterne for at forstå næringsindholdet og ingredienserne i tilskudsdrikken .

Energigeler:

Energigeler er en type sportsernæringsprodukter, der almindeligvis bruges af atleter, især udholdenhedsatleter som distanceløbere og cyklister, for at give en hurtig og bekvem energikilde under træning eller konkurrence. Energigeler er typisk lavet af en kombination af simple og komplekse kulhydrater.

Shakers:

Shakerflasker bruges almindeligvis til at blande og tilberede forskellige kosttilskudspulvere og drikkevarer, såsom proteinshakes, kosttilskud før træning og restitutionsdrikke efter træning. Shakers er praktiske til hurtigt at blande pulveriserede kosttilskud med væske. De har normalt et skruelåg med en indbygget blandemekanisme, der hjælper med at opløse og blande pulveret grundigt.

Kosttilskud:

Kosttilskud er beregnet til at give yderligere næringsstoffer til kroppen for at understøtte den generelle sundhed og velvære. Almindelige typer af kosttilskud omfatter vitaminer, mineraler, aminosyrer, fedtsyrer og urteprodukter. De er normalt ikke beregnet til at erstatte en sund kost, men snarere at supplere den. De kan komme i forskellige former, såsom piller, kapsler, pulvere, væsker og endda madbarer.

Te og infusioner:

Te og infusioner er drikkevarer fremstillet ved at trække blade, blomster, urter eller krydderier i varmt vand. Te og infusioner nydes for deres unikke smage og aromaer, såvel som for deres potentielle sundhedsmæssige fordele, såsom antioxidantegenskaber og beroligende virkninger. Du kan købe te og infusioner fra Victory Endurance , Maurten , Nutrinovex , Elite , Avento og 226ERS . Kosttilskud , også kendt som kosttilskud, kan give flere potentielle fordele, når de bruges til at supplere en afbalanceret kost og en sund livsstil. Det er dog vigtigt at bemærke, at kosttilskud ikke bør erstatte hele fødevarer, og deres anvendelse bør være baseret på individuelle behov og anbefalinger fra sundhedspersonale. Her er nogle potentielle fordele ved at tage kosttilskud:

Næringsstoffer udfylder huller: Kosttilskud kan hjælpe med at udfylde ernæringsmæssige huller i din kost, især hvis du har diætrestriktioner, fødevareallergier eller specifikke sundhedsmæssige forhold, der begrænser din evne til at få visse næringsstoffer fra mad.
Forbedret næringsindtag: Nogle mennesker kan have behov for højere niveauer af visse næringsstoffer på grund af faktorer som alder, graviditet, sygdom eller intens fysisk aktivitet. Kosttilskud kan hjælpe med at sikre, at disse individer opfylder deres ernæringsbehov.
Bekvemmelighed: Kosttilskud kan give en bekvem måde at opnå specifikke næringsstoffer på, når hele fødevarer er utilgængelige eller mindre praktiske.
Forbedret ernæringsstatus: For personer med næringsstofmangel, såsom jern, D vitamin eller B vitaminer, kan kosttilskud hjælpe med at rette op på disse mangler og forbedre det generelle helbred.
Støtte til specifikke helbredstilstande: Visse kosttilskud , såsom omega 3 fedtsyrer, probiotika eller specifikke vitaminer, kan give sundhedsmæssige fordele for forskellige tilstande, såsom kardiovaskulær sundhed, fordøjelsessundhed og mere.
Forbedret præstation: Nogle atleter og fitnessentusiaster bruger kosttilskud til at forbedre den fysiske præstation, støtte muskelrestitution eller imødekomme øgede næringsbehov under træning.
Antioxidantbeskyttelse: Antioxidanttilskud , som C vitamin og E vitamin, kan hjælpe med at beskytte cellerne mod oxidativ skade og reducere risikoen for kroniske sygdomme.
Led og knoglesundhed: Kosttilskud som calcium og D vitamin kan understøtte knoglesundhed og reducere risikoen for knogleskørhed og brud.
Kognitiv sundhed: Visse kosttilskud , såsom omega 3 fedtsyrer og B vitaminer, kan hjælpe med at understøtte kognitiv funktion og hukommelse.
Hår, hud og negle: Kosttilskud som biotin, kollagen og zink bruges nogle gange til at fremme sundt hår, hud og negle.
Vægtkontrol: Nogle kosttilskud , såsom fiber eller proteinshakes, kan hjælpe med vægtkontrol ved at støtte mæthed og kontrollere appetitten.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk